PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Milan - Atletico(M)
2
Glede na predstave v letošnji sezoni je osmina finale lige prvakov za Milan še kako dober uspeh. Rdeče-črni se v prvenstvu mučijo proti sila povprečnim tekmecem, zato se jim danes ne piše nič dobrega. Čeprav je Atleticu v zadnjem času nekoliko pošla sapa, je v la ligi še vedno izvrsten in več kod dostojno konkurira velikanoma Realu in Barceloni. Z gostovanja na San Siru bi se tako bržčas morali vrniti z ugodnim rezultatom.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Arsenal - Bayern (M)
0
Arsenal je v prvenstvu izgubil prvo mesto, zaradi česar so številni na Otoku prepričani, da bo znova ostal brez osvojene lovorike. Topničarji so v zadnjem času odigrali nekaj zares napornih tekem, saj so se poimerili proti Manchester Unitedu, še dvakrat pa jim je nasproti stal Liverpool. Ekipa je za razliko od Bayerna, ki mu v prvenstvu nihče dostojno ne konkurira, zaradi tega zagotovo nekoliko bolj utrujena. A Londončani so proti evropskim prvakom vseeno več kot sposobni izvleči najmanj remi.

Nogomet - Hrvaška - Pokal

Rijeka - Osijek
1
Rečani so se na zadnji tekmi pošteno ušteli in nenadejano izgubili proti Zadru. Tako slabo predstavo bodo danes le stežka ponovili, še posebej ker igrajo pred domačimi gledalci, ki znajo pripraviti fenomenalno vzdušje.

Košarka - ZDA - NBA

New Orleans - New York
1
Razlika med obema moštvoma ni prav velika, saj ima New Orleans le tri zmage več. Kljub temu pa bodo v vlogi favorita danes pelikani, saj kratkohlačniki še naprej igrajo porazno. Na zadnjih sedmih tekmah so tako slavili le enkrat, v New Orleans pa prihajajo po treh zaporednih neuspehih.