Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - Pokal

Lyon - Lens
1
Lyon se je po zelo slabem uvodu v sezono močno popravil. Porazi so tako postali precej redkejši, zmage pa bistveno bolj pogoste. Vseeno pa je možnosti za naslov državnega prvaka že pred časom izgubil, zato svojo priložnost ekipa išče v pokalu. Proti drugoligašu Lensu, ki je sicer na dobri poti, da se vrne v prvoligaško druščino, prevelikih težav Lyon ne bi smel imeti.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Lokomotiva Kuban - Real Madrid
2
Real še naprej igra izvrstno, saj je v zadnjem času nanizal šest zaporednih zmag. Zelo dobro mu gre tudi v evroligi, kjer je v skupini F po petih tekmah moral premoč priznati le na gostovanju pri močnemu CSKA. Lokomotiva sicer še zdaleč ni slaba ekipa, a vsaj po igralskem kadru sodeč, je Real danes zagotovo favorit.

Košarka - ZDA - NBA

Chicago - Brooklyn
1
Ekipi sta po številu zmag zelo izenačeni, a rahlo boljši je Chicago. Slednji ima tudi nekoliko boljše možnosti za zmago, saj igra na domačem terenu, povrhu pa je Brooklyn v gosteh slavil le osemkrat.

Hokej - Soči - ZOI (M)

Rusija - Slovenija
1
Medtem ko bodo Slovenci debitirali na olimpijskih igrah, številni Ruse že vidijo kot zmagovalce prestižnega olimpijskega turnirja. Zbornaja komanda v svojih vrstah nima le najboljših hokejistov na svetu, računa lahko tudi na prednost domačega igrišča. Risi se senzacionalne zmage danes le stežka nadejajo, vsekakor pa so sposobni nasprotnika vsaj malce namučiti.