PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Smučanje - Soči - Smuk (Ž) ZOI

Maze T.-Fenninger A.
1
Tine si proti Mancusovi in Gutovi ne bi upal vzeti, Fenningerjevo bo pa po mojem mnenju uspela prehiteti. Od Avstrijke je bila tako na zadnjem treningu kot v superkombinacijski preizkušnji hitrejša, sama pa se zaveda, da ima rezerve predvsem v spodnjem delu, ki bo tokrat moral biti boljši in mislim, da lahko upravičeno pričakujemo novo medaljo.

Smučanje - Soči - Smuk (Ž) ZOI

Goergl E.-Suter F.
2
Še ena smučarka, ki je bila na treningih ves čas v ospredju, je Švicarka Suter. Na drugem treningu je bila najhitrejša, na zadnjem pa jo je za seboj pustila le Hospova, tako da jo danes pričakujem vsaj med deset, kamor pa Görglova ob predstavah na treningih očitno ne spada.

Tenis - ATP - Rotterdam dvojice

Llodra/Mahut-Huta Ga/Hutchins
1
En lahek par, ki bi moral iti skozi 90%, saj sta Llodra in Mahut trenutno top5 igralca dvojic na turneji, Huta Galung in Hutchins pa sta priložnostno združila moči in nastopata le zato, ker je prvi domačin. Če sta Francoza vsaj zadostno motivirana, bi tole moralo iti gladko skozi.

Nogomet - Turčija - Pokal

Eskisehirspor-Sivaspor
1
Kot sem že prejšnji teden dejal, Roberto Carlos s svojim Sivassporjem v pokalu nima nobene motivacije, sploh pa ne sedaj, ko za napredovanje nimajo več nobenih možnosti. V Eskišehir se bodo tako verjetno prišli samo "pofočkat" in potem svoje cilje preusmerili v boj za evropske pokale. Zmaga domačih in več kot 2,5 gola je moja izbira na tej tekmi.

Hokej - Soči - ZOI (M)

Latvija-Švica
2
Za konec pa še takoimenovani "zicer". Švicarji so v Soči prišli z obema NHL vratarjema, začenjal bo seveda fantastični Hiller,potem pa je tu še sedem ostalih NHL-ovcev, ki se z igralci iz domače lige odlično dopolnjujejo. Švicarji so v zadnjih letih postali zelo nevarni skupini TOP6, morda elitno šesterico celo bolj ogrožajo, kot Slovaška in če želijo vsaj četrtfinale, bo tole tekmo seveda potrebno dobiti. Mislim, da jim Latvijci kaj več kot gola ne morejo dati, sami pa bi jih lahko dosegli kakšne 4. Fiks!