V dnevih, ko se bodo na olimpijskih strminah v Sočiju pomerili slovenski alpski smučarji, se bodo smučarji na Rogli seznanjali z osnovami posameznih alpskih disciplin ter se pomerili na rekreativni tekmovalni progi na Mašinžagi.

V podporo našim tekmovalcem v teku na smučeh, se bodo smučarji tekači družili in izpopolnjevali v okviru Zimskega nordijskega vikenda na Rogli. Po tekaškem poligonu, na katerem je v preteklosti pridno trenirala tudi šampionka Petra Majdič, bodo lahko v dnevih, ko se bodo na olimpijskih igrah pomerili naši tekmovalci, tekli brezplačno.

Po izjemnem uspehu slovenskih deskarjev na tekmovanju za svetovni pokal na Rogli, so pričakovanja velika. Za naše junake bomo navijali tudi na Rogli ter obiskovalcem, v dnevih, ko potekajo tekmovanja v deskanju in smučanju prostega sloga, omogočili nakup dnevne smučarske vozovnice za Fun park po posebej ugodni ceni.

V času februarskih »olimpijskih« vikendov bomo navijali za slovensko hokejsko reprezentanco ter prekrižali palice na prijateljskih in zabavnih tekmah v hokeju na zasneženem igrišču ob restavraciji Mašinžaga.

Otrokom bo namenjen Zlodejev dan na snegu (23. 02. 2014), na katerem bodo z učitelji smučanja spoznavali osnove snežnih športov, se zabavali ob zabavni animaciji ter z Zlodejem zaplesali na snegu. Medtem bodo odrasli preizkušali najsodobnejšo nordijsko športno opremo ter se pripravljali na zaključek Olimpijske Rogle z zabavnim programom in nočno smuko ob soju bakel.

Ljubitelji zimskih športov, pridružite se nam v dnevih Olimpijske Rogle ter se z nami zabavajte in stiskajte pesti za naše športnike. S skupnimi močmi bomo dokazali, da slovenski olimpijski slogan »Pravijo, da nas je malo. Dovolj za vrh!« še kako drži.