Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - ZDA - NBA

Detroit - San Antonio
2
Detroit je dobil zadnji dve tekmi, a njegov niz bo bržkone danes prekinjen, saj gosti tretjo ekipo lige San Antonio. Slednjemu Detroit očitno zelo leži, saj ga je na zadnji medsebojni tekmi povsem ponižal. Srečanje se je namreč končalo z rezultatom 114:75.

Košarka - ZDA - NBA

Indiana – Denver
1
Indiana je nazadnje v gosteh presenetljivo klonila proti Orlandu, a bo že danes skušala popraviti vtis in doseči svojo 40. zmago v sezoni. Poleg prednosti domačega parketa, kjer je zaenkrat izgubila le dvakrat, ji gre na roko tudi nekoliko slabša forma Denverja. Slednji je izgubil zadnji dve gostovanji.


Tenis - WTA - Doha

Cetkovska P. - Stephens S.
2
Prav velikega dvoma o zmagovalcu na srečanju ne bi smelo biti. Stephensova je namreč za nekaj razredov boljša igralka, kar je lepo razvidno tudi ob pogledu na lestvico WTA. Američanka namreč zaseda visoko 18. mesto, medtem ko je njena češka tekmica šele 134.

Tenis - ATP - Rotterdam

Mathieu P.H. - Dodig I.
2
Igralca se bosta med seboj pomerila sploh prvič. Vloga favorita zagotovo pripada Dodigu, ki bo po porazu v finalu zagrebškega turnirja proti rojaku Čiliću še posebej motiviran. Mathieu, ki je šele 140. igralec sveta, Hrvatu prav velikekonkurence zato ne bi smel predstavljati.