PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Sevilla-Barcelona
2
Barca bo morala začeti garati, če želijo držati korak z Atleticom (in Realom). Poraz proti valenciji je služil kot dobra klofuta za "dobro jutro" in prepričan sem, da bo ekipa v Sevilli že od prve minute pokazala, da so edini možen scenarij le tri točke. Sicer manjkajo Neymar, Jordi Alba in Mascherano, ampak se mi zdi, da se bo Sevilli še veliko bolj poznala odsotnost branilca Cokeja in vezista M'Bie. Preprosta stava na dvojko.

Nogomet - Portugalska - 2.liga

Maritimo B-Oliveirense
2
Malo eksotike. Druga portugalska liga, domačim je pet igralcev "ušlo" ta vikend igrat k A moštvu, poleg tega imajo še nekaj poškodovanih, gostje pa prihajajo zelo motivirani, saj so tik nad zadnjim mestom, ki po koncu sezone vodi v tretji rang tekmovanja. Vse skupaj močno diši po petem zaporednem porazu rezervne ekipe z Madeire.

Tenis - ATP - Montpellier

Monfils G.-Gasquet R.
2
Richard je prejšnji vikend na Davisovem pokalu prikazal vrhunski tenis, zato me tale njegova uvrstitev v finale sploh ne preseneča. Do finala za razliko od rojaka ni oddal niti enega niza in včeraj tudi proti Janowiczu uspel držati visok odstotek prvega servisa. Monfils ga je letos v Dohi ugnal z 2:0, tokrat pa menim, da rojaka ne bo uspel premagati. Je ta teden pokazal kar precej slabosti.

Smučanje - Soči - Smuk (M) ZOI

Janka C.-Defago Di.
1
Na treningu je bil Janka za več kot pol sekunde hitrejši in tako bo skupaj s Küngom danes glavno švicarsko orožje. Defagota pričakujem blizu deseterice, Janko pa definitivno v njej!

Smučarski tek - Soči - ZOI Skiatlon (M)

Legkov A.-Hellner M.
1
Rusa Viljegžanin in Legkov si ponavadi na tekmah s skupinskim štartom vedno lepo pomagata, se držita lepo spredaj in potem na koncu v fišinu skušata konkurirati Norvežanom. Hellner takega pomagača nima, kar mu močno otežuje taktične zamisli. Menim, da ima Legkov ob Cologni in Northugu največ možnosti za zlato, vsekakor pa ga pričakujem v prvi peterici.  Kdaj pa bo, če ne na tekmi leta pred domačim občinstvom?