Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Chelsea - Newcastle
1

Chelsea je v prejšnjem krogu v gosteh ugnal City in se utrdil v boju za naslov prvaka. Po takšnem uspehu in dobri igri je skoraj nepredstavljivo, da bi varovanci Joseja Mourinha danes ne uspeli zmagati proti ranljivemu Newcastlu, ki mu v zadnjem času nič ne gre po načrtih, saj je izgubil pet od zadnjih sedmih tekem.

Nogomet - Anglija - Premier

Liverpool-Arsenal (oba data gol?)
1 (=da)

Obačun dveh od najmočnejših moštev v tej sezoni bo prav gotovo ponudil dober nogomet, saj nobena ekipa nima v krvi, da bi se tokrat branila. Gledalci bodo zagotovo videli številne priložnosti, Suarez in Giroud pa bi morala poskrbeti za gole na obeh straneh.

Nogomet - Italija - 1.liga

Fiorentina-Atalanta
1

Fiorentina je v zadnjih dveh krogih osvojila le točko, a je ob neuspehih Napolija še vedno le tri točke za tretjim mestom in ligo prvakov. Glede na močno zasedbo iz Firenc njihova slaba serija ne more trajati dolgo, Atalanta pa se zdi pravi nasprotnik za vrnitev na zmagovito pot.

Nogomet - Španija - 1.liga

Valencia-Betis
1

Valencia je v prejšnjem krogu na Nou Campu šokirala Barcelono, zmago pa bo poskušala danes nadgraditi še z uspehom proti zadnjemu Betisu in se z novimi tremi točkami vrniti v boj za evropske pokale.

Košarka - Slovenija - Pokal

Krka - Union Olimpija
1
V finalu zopet obračun starih znancev, v katerih pa imajo v zadnjem času precej več uspeha Krkaši. Štirikratni zaporedni državni prvaki pa v svojih vitrinah še nimajo pokalne lovorike, zato bodo v tem finalu pokali od motivacije, kar bi utegnil biti jeziček na tehtnici v njihovo korist. Ljubljančani so v polfinalu komaj premagali Helios, kar pa tudi ni najboljša napoved pred težko tekmo s Krko.