PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nizozemska - 1.liga

Vitesse - Den Haag
1
Glede na to, da je Vitesse tretjeuvrščena ekipa v prvenstvu, ji v zadnjem času ne gre najbolje. Tako je zadnje srečanje izgubila, pred tem pa še dvakrat remizirala. Danes bo vseeno v veliki vlogi favorita, saj ji bo nasproti stal zadnjeuvrščeni Den Haag.

Nogomet - Škotska - Pokal

Glasgow Ran. - Dunfermline
1
Rangers se bo očitno bliskovito vrnil med škotsko elito, saj v drugi ligi dostojne konkurence nima. Zaenkrat mu gre dobro tudi v pokalu, kjer se bo pomeril z Dunfermlinom. Proti slednjemu prav velikih težav ne bi smel imeti, saj ga je na zadnji medsebojni tekmi ugnal z visokih 4:0.


Košarka - Slovenija - Pokal

Union Olimpija-Helios
1
Olimpija v Mariboru lovi že svoj dvajseti pokalni naslov. V četrtfinalu pretirano težkega dela ni imela, saj ji je nasproti stal drugoligaš Šenčur. Nekoliko težja naloga pa jo čaka proti domžalskemu Heliosu. Čeprav Ljubljančani zaenkrat za sabo nimajo ravno najboljše sezone, pa bi bil njihov poraz veliko presenečenje, če ne že prava mala katastrofa.

Hokej - ZDA - NHL

Pittsburgh - NY Rangers
1
Pittsburghu gre zaenkrat kar dobro od rok, saj je trenutno četrta ekipa lige. Povrhu so pingvini proti Buffalu dosegli klubski rekord, saj so slavili rekordno 40. zmago v 57 tekmah. Glede na to, da danes igrajo pred domačimi gledalci, New Yorčane pa so premagali na zadnjih dveh tekmah, se jim zmaga nasmiha tudi tokrat.