Donacije so se po besedah pilota Winstona Wattsa kar vrstile, zato je moral prekiniti dobrodelni klic navijačem. "Zbralo se je že preko 80.000 dolarjev, denar pa je še kar prihajal, zato sem moral ustaviti akcijo, saj bi nas lahko kdo označil za pohlepneže," je dejal Watts.

Priznal je, da v Sočiju sicer ne bodo favoriti, a imajo v jamajških vrstah najboljšega tekača na svetu - Usaina Bolta. "Podpira nas. Lahko bi nam zelo pomagal v ekipi, a ima eno težavo - ne mara mraza. Morda pa si le premisli. A nekoč je že dejal, da se bo enkrat preizkusil tudi v bobu. Vsekakor bi bilo fantastično, če bi ga imel v ekipi, to bi bila grozovita kombinacija, močan človek, kot sem sam, in hiter človek, kot je on," je še dejal Watts.

Se pa je jamajški bob v Sočiju v sredo že srečal s prvo težavo. Na poti v Rusijo so namreč ostali brez prtljage in opreme in že takoj sklenili, da bodo pač ostale reprezentance prosili za pomoč. No, prtljaga in ostala oprema je danes že prispela na prizorišče, tako da so lahko Jamajčani že opravili tudi trening.