PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Libertadores pokal

Club Guarani-Universidad De Chile
0,2
Čilenska ekipa je na prvi tekmi še posebej v drugem polčasu igrala skoraj ves čas na polovici Guaranija in trud se jim je poplačal v 67. minuti, ko je s "škarjicami" zadel urugvajski napadalec Mora. Tokrat pričakujem malo bolj previdno igro, vendar napredovanje v skupinski del ne bi smelo izostati, saj je U. de Chile za razliko od paragvajskega predstavnika v igralnem pogonu cel januar, poleg tega pa so nanizali tri zaporedne zmage.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Istra 1961-Dinamo ZG
2
Dobršen del ekipe iz Pule celotnih priprav ni oddelal ali zaradi bolezni, ali pa poškodbe. Odšel jim je najboljši igralec Sandi Križman (Jeongham, Koreja), Franjić in Radonjić kot standardna vezista nista oddelala priprav, Jo pa bo manjkal zaradi kartonov. Glede na to, kako se je Dinamo med zimo v prijateljskih tekmah izkazal v strelskem smislu (blestel je zlasti Duje Čop), bi jim danes morale tri točke "pasti v naročje".

Nogomet - Turčija - Pokal

Sivaspor-Bursaspor
0
Šele pred kratkim sem odkril, da je trener Sivasspora Roberto Carlos, nekdanji strah in trepet vseh vratarjev po svetu. Brazilec je po približno polovici prvenstva na odličnem 4. mestu in se sz ekipo bori za Evropo. Da mu tale pokal hodi bolj v napoto kažejo rezultati, saj je po štirih krogih prikovan na zadnje mesto skupine in danes bi z remijem verjetno že izgubili možnosti za napredovanje. No, domačih navijačev to ne bi preveč vznemirilo, saj ima naslov prvaka v Turčiji daleč največjo veljavo.

Košarka - Slovenija - Pokal

Krka-KK Rogaška/+18,5/
2
Rogaška v prvenstvu blesti - ekipa ima le tri poraze in tako pokalni konec tedna pričakujejo z visokimi apetiti. V dvorani Tabor bodo imeli tudi kar lepo podporo s tribun in mislim, da proti Krki ne bodo izgubili za več kot ponuja tale hendikep. Džikićeva ekipa je kakovostnejša, o tem ni dvoma, so pa Slatinčani bolj "sveži".

Tenis - ATP - Zagreb

Karlovič I./+1,5/-Dodig I.
1
Dodig je kot največjo željo za turnir izpostavil to, da se v 1. krogu ne želi srečati s Karlovićem, kar se mu je sicer uresničilo, a bo proti orjaku (in rojaku) loparje prekrižal danes. Kljub temu, da je Zagrebčana doslej že štirikrat premagal, pa utegne danes naleteti na težave, ker Ivo doma zmeraj igra odlično, včeraj je proti Brandsu izgledal kar obetavno. Stavim, da bo Hercegovcu odščipnil vsaj niz.