Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - FA pokal

Fulham - Sheffield Utd
1
Fulhamu v letošnji sezoni ne gre najbolje, saj je v prvenstvu na dnu lestvice, prav tako pa na zmago čaka že štiri tekme. Sreča se mu utegne nasmehniti prav danes, ko mu bo nasproti stal tretjeligaš Sheffield. Slednji je v izrazito slabi formi in utegne letos celo izpasti v nižji rang tekmovanja.

Nogomet - Francija - Ligaški pokal

Nantes - PSG
2
Gostovanje proti Nantesu bi moralo praviloma biti za PSG vse prej kot lahko, saj je domače moštvo v prvenstvu na zelo solidnem osmem mestu. A zadnje predstave varovancev Michela der Zakariana niso ravno na želeni ravni. Povrhu Nantes Parižanom očitno zelo leži, saj se je njun zadnji medsebojni dvoboj končal z zmago francoskih prvakov s kar 5:0.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Cibona - Partizan
1
Dvoboj velikih tekmecev zagotovo z večjo mero optimizma pričakujejo Zagrebčani. Ti so dobili zadnje tri tekme, medtem ko so jih košarkarji Partizana prav toliko izgubili. Pozabiti ne gre niti dejstva, da bo dvorana danes bržčas razprodana, navijači pa bodo Ciboni dali še dodaten veter v krila.

Košarka - ZDA - NBA

Phoenix - Chicago
1
Moštvu iz Arizone gre tudi po zaslugi strelsko razpoloženega Gorana Dragića izvrstno. Slovenski reprezentant ima še vedno teoretične možnosti za nastop na tekmi zvezdnikov, zato mu motivacije ne manjka. Bikom se se danes ne piše nič dobrega, še posebej če upoštevamo, da so nazadnje vpisali visok poraz (70:99) proti povprečnemu Sacramentu.

Košarka - ZDA - NBA

Minnesota - LA Lakers
1
Jezerniki, ki jih pestijo poškodbe številnih ključnih igralcev, se le stežka enakovredno kosajo s tekmeci. Nov poraz, že 32. v sezoni, se jim obeta tudi nocoj, četudi se Minesotti pozna odsotnost letos zelo dobrega Nikole Pekovića.