PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch City-Chelsea
1
City letos doma še ni oddal točke, ravno proti največjim rivalom pa se je v tej sezoni še najbolj znašal. Na Ettihadu gole dosegajo za zabavo, gol razlika 68:26 pa napoveduje padec marsikaterega rekorda lige. Kljub temu, da manjka Nasri, bo zdravniška služba usposobila Agüera in glede na to, da Mourinho zadnje dni samo jamra, se verjetno zaveda, kako težko bo danes njegovim fantom. Morda se ne boste strinjali z menoj, ampak po 11-tih zaporednih zmagah doma, pa naj bo nasproti katera koli ekipa, bi si City tule zaslužil precej nižjo kvoto. Priporočam tudi stavo, da oboji zadanejo vsaj enkrat, vendar pa neke gromozanske vrednosti na tem ni...

Nogomet - Španija - 1.liga

Villarreal-Osasuna/+1/
1
Moštvi nista zaman tam, kjer sta - Villareal se bori za mesta v Evropi, Osasuna beži izpadu. Doma je rumena podmornica letos delala težave že precej močnejšim kolektivom in mislim, da bodo Jokič&soigralci tudi nocoj relativno gladko prišli do treh točk. Vzamem njihovo zmago s hendikepom.

Nogomet - Italija - 1.liga

Genoa-Sampdoria/2,5/
1
Mestni derbiji so zmeraj težki za napovedi. Tule majhno prednost dajem Genoi, saj se mi zdi, da je v njihovi ekipi več takih igralcev, ki so z eno potezo sposobni narediti akcijo za nasprotnika nevarno, mi je pa še bolj všeč stava, da bo na tekmi padlo malo golov. Nek drobiž svetujem položiti celo na točen rezultat 0:0.

Futsal - Mednarodni - EURO v Belgiji

Ukrajina-Portugalska
2
Portugalci so se na prvi tekmi svoje skupine poigrali z Nizozemsko, potem pa zaradi remija z močno Rusijo pristali na drugem mestu skupine in se bodo sedaj srečali z Ukrajinci. Ti so imeli za odtenek lažjo skupino, kar se bo na današji tekmi kaj kmalu pokazalu. Pričakujem suvereno zmago "luzitanske" ekipe.

Futsal - Mednarodni - EURO v Belgiji

Romunija-Rusija/5,5/
1
Romuni so po videnem vsaj zame najprijetnejše presenečenje prvenstva. Lahkotnost, s katero so napolnili mrežo domačinov na prvi tekmi, mi je dala celo slutiti, da bodo uspeli presenetiti Ukrajino, a je ostalo le pri dobrem upiranju. Igrajo kombinatorno, hitro in so zelo dobro postavljeni. Proti Rusiji se ne bo izšlo, bodo pa spet nudili kar dober odpor in tole tekmo obdržali pod ponujeno mejo.