Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija – Premier

Arsenal - Crystal P.
1

Dvoboj med kandidatom za naslov prvaka in kandidatom za izpad iz lige bi se moral končati s prepričljivo zmago domačih, ki si po remiju v prejšnjem krogu zelo želijo ponovno zmagati.

Nogomet - Italija - 1.liga

Juventus - Inter
1

Med velikima rivaloma je letos znova precejšnja razlika, saj je Juventus do sedaj prikazal za razred boljše predstave kot Inter in odločno koraka novemu naslovu prvaka naproti. Čeprav gre za največji derbi v Italiji, bodo gostje s precej povprečno zasedbo kljub velikemu motivu le stežka parirali močni domači zasedbi, ki bo našemu Handanoviću povzročila precej dela.

Nogomet - Nemčija - 1. Liga

Bayern - Eintracht (F)
1

Bavarci so tudi letos v bundesligi razred zase, a če tekmo vzamejo preveč lahkotno, se jim lahko pripeti kakšen spodrsljaj, kot so si ga skoraj privoščili v sredo v Stuttgartu, kjer so do zmage prišli šele v 93. minuti. To je bilo verjetno pravo opozorilo, da bo tokrat Guardiola zahteval bolj resen pristop, kar se bo verjetno končalo z visoko zmago Bayerna.  

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Union Olimpija-Igokea
1

Zmaji lovijo zadnji vlak, da bi ujeli stik z zgornjim delom lestvice v ligi Aba, kjer se delijo vstopnice za evropske pokale. Zaostanek Olimpije za šesto Igokeo znaša tri zmage, zato je danes zmaga za zmaje nujna, v pomoč pa jim bo tudi precej slaba forma Igokee, ki je na zadnjih sedmih tekmah zmagala le dvakrat.  

Am. nogomet - ZDA – NFL

Denver - Seattle
1

Obeta se zelo izenačen Super Bowl, saj se bosta udarila najboljši ekipi sezone. Eno krasi najboljši napad, drugo pa najboljša obramba, kaj bo pretehtalo za zmago, pa je težko napovedati. A če je kaj lahko jeziček na tehtnici, je to izkušeni Peyton Manning, za katerim je sanjska sezona, v kateri je podrl številne rekorde lige NFL. Zdi se, da je to njegovo leto, ki ga bo začinil z osvojitvijo Lombardija, nato pa bi se lahko mirno upokojil.