Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

ZDA - J.Koreja
0
Južnokorejci so bili pred nekaj dnevi ponižani s strani Mehičanov, ki so slavili s kar 4:0. Lahko jim ne bo niti proti Američanom, ki so sicer na zadnjih dveh tekmah remizirali s Škoti in nekoliko presenetljivo izgubili proti Avstriji. Reprezentanci sta se nazadnje srečali pred dvanajstimi leti in se razšli z rezultatom 1:1, podobno pa se utegne končati tudi tokrat.

Nogomet - Francija - 1.liga

Lorient - Monaco
2
Monaco je brez Radamela Falcaa močno oslabljen, zato je v svoje vrste zvabil Dimitarja Berbatova, a danes seveda še ne bo nastopil. Druga ekipa prvenstva sicer ne nastopa slabo in ima za sabo tri zaporedne zmage, kar je proti desetouvrščenemu Lorientu, ki v zadnjem času ravno ne blesti, zelo vzpodbudno.

Nogomet - Portugalska - 1.liga

Gil Vicente - Benfica
2
Navijači Benfice z nastopi svojih ljubljencev ne bi mogli biti bolj zadovoljni, saj ti zmage nizajo kot po tekočem traku. Uspeha se lahko upravičeno nadejajo tudi proti povprečnemu Gil Vicenteju, ki na šesto prvenstveno zmago čaka že več kot sedem tekem.

Košarka - ZDA - NBA

Orlando - Milwaukee
1
Orlando bo po treh zaporednih neuspešnih gostovanjih tokrat znova zaigral na domačem parketu. Če se druga najslabša ekipa lige proti preostalim nasprotnikom le težko nadeja uspeha, pa je tokrat lahko precej bolj optimistična. Nasproti jim bo stal še nekoliko slabši Milwaukee. Ekipi sta se nazadnje pomerili lanskega novembra, zmage pa so se z rezultatom 94:91 veselili košarkarji s Floride.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Olimpija - Alba Fehervar
1
Alba je v letošnji sezoni ena izmed redkih ekip, proti kateri Olimpija zmaguje. Tekmeca sta se pomerila že v četrtek, Ljubljančani pa so v eni najboljših predstav sezone slavili s kar 8:2. Če bo trenerju zelenih Ivu Janu pri svojih varovancih uspelo zadržati formo z zadnje tekme, uspeh ne bi smel izostati.