PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Partizan-Lokomotiva Kuban
2
Kvota je med tednom padla skoraj v "klet", ampak se mi še zmeraj zdi vredno igranja, saj bo pri "grobarjih" verjetno manjkal Bogdanović (konflikt s trenerjem), minutažo pa so začeli dobivati igralci, ki so bili v prvem delu sezone venomer na klopi. Če so moje informacije točne, bo manjkal tudi Tepić in kljub temu, da so preostali igralci relativno kakovostni, bo imel danes Partizan verjetno prekratko klop.

Futsal - Mednarodni - EURO v Belgiji

Slovenija-Azerbajdžan/5,5/
1
Našim za napredovanje odgovarja že točka, zato bo Dobovičnik fantom verjetno naročil še malo bolj previdno igro, kot proti Italiji, saj pri Azerbajdžanu igra kar 7 naturaliziranih Brazilcev. Dvakrat po 20 minut mine kot bi trenil z očesom in ne verjamem, da so naši sposobni spet dati 3 gole, nasprotnik pa se verjetno tudi ne bo znašal nad našim kolektivom, ki je skozi vsa ta leto zrelostno dozorel v kompaktno, neugodno ekipo. Napoved: Slovenija-Azerbajdžan 1-2 (upam, da se glede zmagovalca motim!).

Tenis - Mednarodni - Davisov pokal

Kohlschreiber P.-Bautista A.R.
2
Take kvote ob vseh jasnih dejstvih ne gre kar tako spregledati. Kohlschreiber je izpustil Australian Open zaradi nategnjene stegenske mišice, bal se je celo, da bo moral na operacijo, sedaj pa bo v Frankfurtu igral uvodni dvoboj Davisovega pokala proti človeku, ki je na prvem vrhuncu sezone šokiral z zmago nad Del Potrom in uvrstitvijo v osmino finala. Bautista-Agut zna zelo dobro odigrati na betonu in mislim, da bo danes naredil vse za prvo točko Španije.

Tenis - Mednarodni - Davisov pokal

Stepanek R.-Haase R.
1
Čehi bodo naslov iz lanskega leta začeli braniti pred domačim občinstvom v ostravski CEZ Areni, kjer lahko že prvi dan pričakujemo vodstvo z 2-0. Stepanek je pa tako ali tako znan, da v tem tekmovanju iz sebe izstisne 101%. Ko sem ga novembra v Beogradu videl na delu v živo, se mi je zdelo, kot da je na poživilih, igral je celo bolje od mlajšega kolega iz reprezentance, Tomaša Berdycha.

Tenis - WTA - Pattaya

Makarova E.-Date Krumm K/+1,5/
1
Rusinja Makarova ima povsem odprto pot do polfinala, potem ko je predvčerajšnjim deklasirala rojakinjo Zvonarevo. Z japonsko veteranko sta se enkrat do sedaj že pomerili v sklopu pokala Federacij in tedaj (lani ob podobnem času) je bila s 6-1, 6-1 boljša Makarova. Imam močan občutek, da Kimiko Date-Krum tudi tokrat ne bo dorasla svetlolasi Moskovčanki.