Olimpijske igre se približujejo s svetlobno hitrostjo in športniki so v zadnjih fazah priprav na največje zimsko športno tekmovanje tega leta. Počasi se ogrevajo tudi navijači in verjamemo, da se olimpijskih iger še posebej veselijo vsi ljubitelji hokeja. Prvič bo na olimpijskem hokejskem turnirju zaigrala tudi Slovenija.

Hokejisti ne bodo odšli na olimpijske igre brez slovesa od svojih zvestih navijačev, zato Hokejska zveza Slovenije v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije in Športom Ljubljana organizira posebno olimpijsko hokejsko tekmo, ki bo v ponedeljek, 3. februarja 2014 ob 18. uri. Aktualni olimpijci bodo zaigrali proti hokejski ekipi Sarajevo 1984. Manjkal bo samo zvezdnik lige NHL, Anže Kopitar, ki bo iz ZDA priletel direktno v Soči.

Organizatorji pripravljajo tudi številne druge aktivnosti za navijače in nagradne igre z zanimivimi olimpijskimi nagradami. Cena vstopnice je 5 EUR, vsaka vstopnica pa vam prinese spominski olimpijski hokejski plošček. Z nakupom vstopnice boste prispevali v sklad slovenskih olimpijcev.Vstopnice so na voljo na bencinskih servisih Petrol, prodajnih mestih Eventim in na www.eventim.si. Vabimo vas, da pozdravite slovenske hokejske junake pred odhodom v Soči in soustvarite olimpijsko hokejsko zgodbo na Dnevu Slovenskega hokeja v ponedeljek, 3. februarja 2014, ob 18. uri v Hali Tivoli v Ljubljani.