PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - FA pokal

Chelsea - Stoke
1
Zadnja tekma med tekmecema se je končala s presenetljivo zmago Stoka, ki je slavil s 3:2. Da bi gostje ponovili uspeh, je težko verjeti. Chelsea ima za sabo šest zaporednih zmag in je v izvrstni formi, medtem ko je Stoke zadnji dve tekmi izgubil. Pretirano dobro mu ne gre niti v prvenstvu, kjer je 14., od zadnjega mesta pa ga ločijo vsega štiri točke.

Nogomet - Italija - 1.liga

Verona - Roma
0,2
Potem ko je vidno popustila in izgubila prvo mesto na lestvici, Roma v zadnjem času znova igra uspešno. Na zadnjih šestih tekmah je tako vpisala le en poraz in kar pet zmag. NA drugi strani so domači nogometaši izgubili zadnji dve tekmi, a so na lestvici še vedno izvrstni šesti, v 20. krogih pa so osvojili prav toliko točk kot Inter. Za moštvo, ki je še lani igralo v serie B je to izvrsten uspeh, zato Rimljane, četudi so med tednom v pokalu premagali Juventus, čaka težko gostovanje.

Nogomet - Grčija - 1.liga

Xanthi – Olympiakos
2
Olympiakos je v letošnji sezoni daleč najboljša ekipa lige, saj sploh še nima poraza, pred najbližjim zasledovalcem pa ima že 11 točk prednosti. Devetouvrščenemu Xanthiju, ki na zmago čaka že štiri tekme, se danes obeta nov neuspeh.

Košarka - ZDA - NBA

New York - LA Lakers
1
Nobena ekipa trenutno ne blesti, saj obe tekmeci premagujejo kot po tekočem traku. V rahli prednosti je kljub temu New York, ki igra doma, veter v krila pa mu je dala tudi tekma proti Charlotteu, ki se je končala z visoko zmago kratkohlačnikov s kar 29 točkami razlike.


Rokomet - Mednarodni - EP

Danska - Francija
1

Zadnji dve tekmi med reprezentancama sta se končali z zmago Danske, v vlogi favorita pa bodo severnjaki tudi tokrat, saj kot gostitelji prvenstva lahko računajo na močno podporo s tribun in verjetno tudi na manjšo sodniško pomoč. Seveda Francozov ne gre povsem odpisati, a vendarle bi bila njihova zmaga kar nekoliko presenetljiva.