PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Afriški pokal

Mozambik-Mali
2
Varovancem selektorja Kasperczaka bi za uvrstitev v izločilne boje utegnila zadostovati že točka, vendar sem močno prepričan, da bodo zmagali. Mozambik je črna ovca skupine in sta mu lekcijo odčitala že Nigerija ter JAR. Mali ima nogometaše po precej bolj uglednih klubih, medtem ko ekipo iz dežele Marije Mutole sestavljajo igralci lokalnih prvoligašev. Za malo bolj pogumne se ponuja tudi stava s hendikepom.

Nogomet - Italija - 1.liga

Milan-Verona
1
Menda je nekaterim igralcem v slačilnici Milana kar odleglo, ko je klop rossonerov zapustil Allegri. Seedorf je prinesel svežino, ima pa tudi veliko okrepitev. S Keisukejem Hondo bo igra lepše tekla in mislim, da bo do konca sezone Milan še malce splezal po lestvici. Take tekme, kot je tale današnja, bi skoraj morali dobivati.

Tenis - WTA - Melbourne

Cibulkova D./+1,5/-Sharapova M
1
Nisem tako za sveto prepričan, da bo Marija tule šla naprej. Več kot očitno v sezono ni vstopila optimalno pripravljena in bi bila ta teden že skoraj žrtev vročine, ko jo je močno namučila Italijanka Knapp. Cibulkova je Rusinjo dvakrat v medsebojnih obračunih že premagala, še bolj pa v oči bode podatek o impozantnih igrah Slovakinje v tem tednu: na zadnjih dveh tekmah je nasprotnicama prepustila le po eno samo igro!

Tenis - ATP - Melbourne

Robredo T.-Wawrinka S.
1
Tole bo matineja, zato pohitite z vplačili. Res je, da ima Wawrinka za seboj svojo najboljšo sezono kariere in da je tudi leto 2014 začel suvereno, toda za igro Robreda očitno ne zna najti protistrupa, saj v medsebojnih dvobojih s Špancem izgublja kar 1 proti 6. Hvala lepa za tako kvoto, bom rekel...

Smučanje - Cortina dAmpezzo - Smuk (Ž)

Maze T.-Kaufmann M.
1
Mislim, da se bo krivulja Tininih rezultatov do Sočija začela eksponentno dvigati. Nov trener, nov zagon in predvsem veselje, do tega kar dela...na edinem treningu je bila kar druga, njena nasprotnica v duelu pa je za njo zaostala kar 2 sekundi in pol. Tule s pridobivanjem "kljukice" ob paru ne bi smelo biti težav.