PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Afriški pokal

Gana - Libija
1
Čeprav se je zadnje srečanje med reprezentancama končalo brez zmagovalca, vloga favorita zagotovo pripada Gancem. Slednji na lestvici Fife zasedajo visoko 24. mesto, medtem ko je Libija šele 62. Ne gre zanemariti niti dejstva, da je Gana ena izmed 32 izbranih vrst, ki so si zagotovile nastop na mundialu.

Nogomet - Nizozemska - 1.liga

Twente - Heracles
1
Twente je resen kandidat za naslov državnega prvaka, saj zaseda tretje mesto, od vrha pa ga ločijo vsega tri točke. Moštvo je v letošnji sezoni v eredivisie izgubilo le dvakrat, na zadnjih šestih tekmah pa je nanizalo kar pet zmag. Heracles, ki je izgubil dve zaporedni srečanji na domačem terenu, bo danes težko dosegel uspeh.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Partizan - CSKA
2
Moskovčane nocoj v dvorani Pionir čaka pravi pekel, saj bodo navijači Partizana znova poskrbeli za izvrstno vzdušje. A tudi pomoč navijačev verjetno ne bo dovolj za uspeh Beograjčanov proti ruski ekipi, ki je povrhu neporažena že šest tekem.


Košarka - ZDA - NBA

Oklahoma City - Golden State
1

Košarkarji Oklahome v zadnjem času niso tako prepričljivi kot bi to želel njihov trener Scott Brooks. Proti Golden Stateu jih čaka izjemno težka tekma, o čemer pričata tudi zadnja dva medsebojna obračuna. Vseeno so v prednosti domačini, ki letos na svojem parketu igrajo zelo dobro, saj so na njem izgubili le tri tekme.

Košarka - ZDA - NBA

Boston - LA Lakers
1
Ekipi sta daleč od stare slave. Jezerniki vse bolj drsijo po lestvici navzdol, v zadnjih desetih dneh pa so vpisali kar šest porazov. Čeprav Bostončanom ne gre nič bolje, pa lahko njihovi navijači proti povsem razglašeni zasedbi Mike D'Antonia upravičeno zahtevajo zmago.