Brez odvetnika je o jajcih molčal

Preiskava se je osredotočila na zvezdnikov hladilnik in okolico, šerifovi pomočniki pa so mimogrede v hiši odkrili droge. Bieberjev gost, glasbenik Lil Za s pravim imenom Xavier Smith, je namreč imel na mizi zavojček kokaina. 20-letnega glasbenika so aretirali, Bieber pa se o jajcih ni hotel pogovarjati brez odvetnika.

Sosed v premožni ograjeni soseski Oaks v kraju Calabasas se je prejšnji teden pritožil, da mu je 19-letni Bieber obmetaval hišo z jajci in povzročil velikansko škodo v višini 20.000 dolarjev.

Enemu od sosedov že pljunil v obraz

Ker gre za premožno sosesko, v kateri med drugim živi tudi mama pokojnega glasbenika Michaela Jacksona z njegovimi otroki, so se policisti zadeve lotili zelo resno. Zakon namreč določa, da, če je škoda na objektu višja od 950 dolarjev, lahko sledi kazenska ovadba.

Bieber je hišo vredno 6,5 milijona dolarjev kupil pred dvema letoma in vse odtlej ima težave s sosedi. Marca je enemu izmed njih pljunil v obraz, ker sta se prepirala, maja in oktobra pa je sosesko razburil s prehitro vožnjo. Policija je v vseh primerih naredila zapisnik, posledic pa ni bilo.