PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme-klubi

Borussia (D) - Bochum
1
Borussia bo v sklopu priprav na drugi del sezone odigrala prijateljsko tekmo proti drugoligašu Bochumu. Prav velikih težav varovanci Jürgena Kloppa ne bi smeli imeti, saj gosti v zadnjem času rezultatsko ne blestijo. Tako so na zadnjih petih tekmah vpisali dva remija in kar tri poraze, prav dobro pa jim ne kaže niti v prvenstvu, kjer zasedajo 11. mesto.


Nogomet - Francija - Ligaški pokal

Bordeaux – PSG
2
<p style="margin-bottom:0cm;">Čeprav je Bordeaux zadnjo tekmo proti Toulousu pred domačimi gledalci izgubil, utegne biti nocojšnja tekma še kako zanimiva. PSG bo najverjetneje odpočil nekatere nosilce, a ima Laurent Blanc na izbiro več kot dovolj kvalitetnih igralcev, ki znajo tekmo prevesiti v korist francoskega prvaka. </p>

Nogomet - Italija – Pokal

Lazio - Parma
0
Pri sinje modrih je z odhodom trenerja Vladimirja Petkovića in vrnitvijo Edija Reje na klop zavel svež veter. Vseeno čudežev ne gre pričakovati. Parma je namreč še kako zahteven tekmec, kar dokazujejo tudi nedavni uspehi. Gosti so dobili zadnji dve tekmi, neporaženi pa so že devet srečanj. Tekmeca sta se nazadnje srečala novembra in se razšla z rezultatom 1:1, remi pa se tudi tokrat zdi še kako verjeten.

Nogomet - Španija - Pokal

Atletico(M) - Valencia
1
Atletico je v soboto proti Barceloni dokazal, da je resen kandidat za naslov najboljšega v Španiji. Igra branilca španskega poklala je izredno čvrsta in vselej na meji prekrška, kar španskim ekipam povzroča nemalo preglavic. Valencia, ki je v letošnji sezoni daleč od boja za vrh, proti Madridčanom prav velikih možnosti za uspeh nocoj nima.

Košarka - ZDA - NBA

Charlotte - New York
2
New York v letu 2014 igra kot prerojen, česar pa ne moremo trditi za Charlotte. Medtem ko so kratkohlačniki na zadnjih šestih tekmah slavili petkrat, so risi na prav toliko obračunih vpisali pet porazov. Gosti so zato danes gotovo v vlogi favorita.