PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Carling pokal

Manch City - West Ham
1
City je na zadnji tekmi proti drugoligašu Blackburnu resda iztržil le remi, a njegove predstave v zadnjem času so kljub temu več kot uspešne. West Ham je, če sodimo po zadnji tekmi, nocoj v hudih težavah. Moštvo pestijo številne poškodbe povrhu pa jih je v nedeljo s kar 5:0 ponižal drugoligaš Nottingham Forest.


Nogomet - Francija - Pokal

Brest - PSG
2
Tekma bi morala biti odigrana že v nedeljo, a je bila zaradi neprimerne igralne površine prestavljena. Četudi se je imel Brest zaradi tega morda priložnost pripraviti nekoliko bolje na nasprotnika, so njegove možnosti za zmago malodane pičle. Petnajsto moštvo v drugi ligi bo namreč le stežka kos zvezdniški zasedbi aktualnega francoskega prvaka.


Nogomet - Italija - Pokal

Fiorentina - Chievo
1
Fiorentina je vpisala štiri zaporedne zmage, kar je vsekakor dobra vzpodbuda za celotno moštvo. A vse le ni tako rožnato, saj so vijolični ostali brez pomembnega člana ekipe Giuseppeja Rossija, ki si je v nedeljo proti Livornu poškodoval kolenske vezi desnega kolena. Vseeno je zasedba Firenčanov dovolj kvalitetna, da nocoj užene Chievo, ki mu v zadnjih tednih ne gre najbolje.

Nogomet - Španija - Pokal

Barcelona - Getafe
1

Barcelona je na zadnjih tekmah utišala zlobne jezike in dokazala, da lahko moštvo več kot uspešno igra tudi brez prvega zvezdnika Lionela Messija. Slednji naj bi danes po slabih dveh mesecih znova stopil na zelenico, španski mediji pa že pišejo, da se je z rehabilitacije iz Argentine vrnil v izvrstni formi. Gostom iz predmestja Madrida se na Camp Nouu ne piše nič dobrega.


Košarka - ZDA - NBA

Houston - LA Lakers
1
Če so bili jezerniki še ne tako dolgo nazaj v ponos mestu Los Angeles, to v zadnjem času vsekakor ne drži. Moštvo Mika D'Antonia se ne zmore enakovredno kosati niti z najslabšimi moštvi v ligi in vztrajno tone vse nižje po lestvici. Pretirano optimistični ne morejo biti niti proti Houstonu, ki trenutno spada med osem najuspešnejših ekip v ligi.