PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Zahodnoazijsko prvenstvo

Katar-Jordanija
1
Katarci su tule močno želijo naslova, saj so domačini in čeprav je Jordanija v zadnjih letih naredila velik kakovosten preskok, me na tem turnirju niso prepričali. Malo golov in zmaga domačina.

Nogomet - Španija - Pokal

Valencia-Atletico(M)
2
Zopet grem kontra Valenciji, ki letos doživlja res obupno sezono, pred kratkim so zamenjali trenerja, kar pa na rezultate vsaj po mojem mnenju bistveno ne bo imelo vpliva, saj je kader preslab. Netopirji so se že v zadnjem krogu proti Nasticu iz Tarragone komaj izvlekli, tule pa jih verjetno čakata dva kratka poraza, pa čeprav je pokal še edino upanje za igranje v Evropi naslednjo sezono.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

KAC-Alba Fehervar
1
Celovčani so znani kot izrazito domačinska ekipa in ker že lep čas niso zmagali po rednem delu, je tukajle idealna priložnost. Po treh težkih gostovanjih v Salzburgu, na Dunaju in Gradcu ter presenetljivem porazu z Bolzanom, bi se tukajle morali poigrati ter seveda popoln izkupiček vknjižiti že po rednem delu.

Hokej - Nemčija - DEL liga

Hamburg-Eisbaren Berlin
1
Freezersi željno pričakujejo obisk polarnih medvedov iz prestolnice, saj na domačem ledu v tej sezoni zelo redko oddajajo točke. V 18-tih obračunih so le trikrat klonili, medtem ko je Berlin najslabša ekipa na gostovanjih. Na prvem obisku v tej sezoni pred natanko mesecem dni je bilo 3:0 za Hamburg.

Tenis - ATP - Auckland

Baghdatis M.-Johnson S.
1
Marcos sezono začenja v zelo dobri formi, kar je tudi razumljivo, saj mu Melbourne pomeni vrhunec sezone. Za začetek je imel v Aucklandu nekaj sreče, ker je solidni Nemec Brands odpovedal nastop in bo namesto njega igral Američan Steve Johnson. Ta je lansko sezono končal v zelo mizerni formi.