PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - FA pokal

Arsenal-Tottenham/2,5/
2 (=več)
Oba kluba gojita striktno napadalen nogomet, vsaj za angleške razmere, pri podmladku (danes bosta pri obeh zelo prisotna), pa je to še toliko bolj izrazito. Zadnjih pet tekem med tema kluboma se je štirikrat končalo v presežku ponujene meje.

Nogomet - Anglija - FA pokal

Newcastle-Cardiff
1
Spet grem kontra Cardiffu, ki v zadnjih tednih igra precej neatraktiven nogomet, poleg tega pa naj bi danes Solskjaer odpočil glavne igralce, saj je klubu prioriteta obstanek v ligi, ne pa pokal. Newcastle je doma dovolj močan, da tole oviro preskoči. Tip 1!

Nogomet - Anglija - Conference

Barnet-Alfreton Town
2
Mislim, da je stava vredna igre, dokler so domači še postavljeni kot favoriti, kar mi je povsem nelogično. Barnet ima namreč danes dva kaznovana igralca (na prejšnji tekmi sta "fasala" rdeč karton), na domače dvorišče pa jim prihaja Afreton, ki je nanizal pet zaporednih zmag. Poskusiti velja vsaj z dvoznakom na goste...

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Krka-Cedevita
1
Dolenjci so s Sanijem Bečirovićem zelo lepo dopolnili moštvo. Niti na enem položaju niso tanki, tudi mladiči se počasi vklapljajo v Đikićev koncept in doma jih vsaj jaz proti Cedeviti ne vidim kot "underdoge". Tekma utegne biti napeta, nekaj več možnosti pa dajem Krki. Če se odločate za stavo na vsoto košev, predlagam "over".

Am. nogomet - ZDA - NFL

Indianapolis-Kansas City/+2,5/
2
Chiefsi so v rednem delu sezone prikazali nekaj impozantnih predstav, zaradi česar sem bil ob izdaji kvot proti Coltsom kar nekoliko presenečen. Dejstvo, da wildcard tekmo igrajo v gosteh ne odtehta prednosti, ki jo ima Kansasov potenten napad. Edini plus Indianapolisa je boljši podajalec (Luck>Smith), sicer pa tudi obramba Chiefsov deluje bolje. Med najboljših osem osebno vidim ekipo Andya Reida.