Pri zadetku Kopitarja sta bila podajalca Jeff Carter in Dwight King, Carter pa je v 13. minuti dosegel tudi prvi zadetek na tekmi, s katerim je Los Angeles povedel z 1:0.

Naslednje tri gole so dosegli domači, Erik Cole je v prvi tretjini izenačil, sledila pa sta še gola Tylerja Seguina in Coleja v drugi tretjini. Igralci Los Angeles Kings so tako izgubili še drugo tekmo v dveh večerih, saj so v noči na torek gostovali pri aktualnih prvakih Chicago Blackhawks in izgubili z 0:1. Los Angeles je tako na petem mestu na zahodnem delu lige (54 točk) in skupno sedmi v ligi.

"Mislim, da bi zlahka dobili zadnje tri tekme, vendar nam tesnih obračunov ni uspelo privesti do zmage. Tako pač je, vendar se moramo iz tega tudi kaj naučiti," je pred četrtim zaporednim gostovanjem, naslednja tekma bo v noči na petek po slovenskem času v St. Louisu, dejal trener Los Angelesa Darryl Sutter. Kari Lehtonen je ubranil 23 strelov v vratih ekipe Dallasa, ki se ji od leta 2008 ni uspelo prebiti v končnico.

Anaheim Ducks je premagal San Jose Sharks s 6:3 in ima na čelu lige 63 točk tako kot tokrat prosti Chicago. Tretja je ekipa St. Louis Blues (59 točk), ki je na gostovanju premagala Minnesoto Wild s 2:1. St. Louis je zmagal tretjič v nizu kljub temu, da sta zaradi poškodb manjkala najboljša strelca ekipe Alexander Steen in David Backes ter da je že sredi devete minute ostal brez napadalca Chrisa Stewarta, ki je dobil močan udarec v obraz v naletu z Jasonom Pominvillejem.