PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP – Doha

Dolgopolov - Ferrer
2

Ferrer je dobro začel novo sezono, saj je na ekshibicijskem turnirju v Abu Dabiju z 2:0 premagal Wawrinko in tudi Nadala, nato pa šele v finalu klonil proti Đokoviću. A to je že pozabljeno, saj še ni šlo povsem zares, sezona pa se v bistvu začenja danes. Trenutno tretji igralec sveta bo poskušal novo tekmovalno leto začeti z dobrim nastopom na močnem turnirju v Dohi, 57. igralec sveta pa mu bo le stežka pokvaril načrte, saj je od dosedanjih sedmih medsebojnih dvobojev dobil le enega.  

Hokej - ZDA – NHL

Boston - NY Islanders
1

Hokejisti Bostona, poraženci lanskega finala, se v novi sezoni še iščejo in nekoliko nihajo v formi, kljub temu pa držijo stik z vrhom lestvice. Na zadnjih šestih tekmah so kosmatinci štirikrat zmagali, kar kaže na solidno formo ob koncu koledarskega leta, dobre možnosti za zmago pa imajo tudi danes, ko gostijo eno najslabših ekip lige. Islandersi so zaenkrat od 40 tekem dobili le 12, kar jih uvršča na 28. mesto, končnica pa je za njih že nekaj časa misija nemogoče.

Košarka – ZDA – NBA

Oklahoma – Portland
1

Oklahoma pred silvestrskim večerom zaseda prvo mesto v ligi, na prvem mestu pa bodo gromi zagotovo želeli začeti tudi novo leto. A čaka jih zahtevna naloga, saj gostijo presenečenje sezone – Portland, ki je doživel le en poraz več in so bori za sam vrh lestvice zahodne konference. Oklahoma doma le redko izgublja (letos zaenkrat 14-1), zato bi veljalo Durantu in soigralcem tudi tokrat zaupati, da bodo še enkrat več svoj parket zapustili z visoko dvignjenimi glavami.

Košarka – ZDA – NBA

Indiana – Cleveland
1

Indiana je poleg Oklahome ekipa, ki je v ligi doživela najmanj porazov, le 5, kar jo uvršča v sam vrh lige. V svoji dvorani so Pacersi doživeli le en poraz na 15 tekmah, kar daje skromnemu Clevelandu res majhne možnosti za uspeh, saj kavalirji ne spadajo v isti rang kot Indiana. Če domači z mislimi ne bodo preveč pri novoletni zabavi, dvoma o zmagovalcu tu ne bi smelo biti.