Prvi mož srečanja v Nashvillu je bil prav gotovo Mike Fisher. Ta je domače najprej popeljal v vodstvo z 2:1 v petinpetdeseti minuti tekme, nato pa po izenačujočem zadetku Jeffa Carterja v zadnji minuti zadel še za 3:2 26 sekund pred zaključnim zvokom sirene in odločil tekmo. Poleg tega je v statistiko vnesel tudi točko s podajo ob golu Patricka Hornqvista v prvi tretjini.

Kralji so klonili drugič zapored, se je pa med strelce spet vpisal Kopitar. Ta je bil uspešen že na tretji tekmi zapored, saj je tudi na prejšnjih dveh vknjižil točke. Nashville je s to zmago prekinil negativni niz petih porazov.

"Colin Wilson je odlično odigral, preigral nasprotnikovo obrambo, sam pa sem le želel zadeti. Wilson me je našel na pravem mestu, ostalo mi je le še, da ukanim golmana in uspelo mi je," je po zmagi dejal Fisher. "Tam kjer sem bil, nisem povsem prepričan, da je šel pak čez golovo črto. Tudi posnetek ni povsem jasno pokazal, kaj se je dogajalo. Mislim, da sem sicer dobro brani vso tekmo, a je res frustrirajoče, da tako izgubiš," pa je po tekmi dejal vratar Los Angelesa Ben Scrivens.

V ostalih tekmah so Ottawa Senators premagali Boston Bruins s 4:3, z enakim izidom so Florida Panthers doma izgubili proti Detroit Red Wings. Tri tekme so se končale s kazenskimi streli. St. Louis Blues so s 6:5 premagali Chicago Blackhawks, Tampa Bay Lightning so z 1:2 izgubili proti Montreal Canadiens, Edmonton Oilers pa proti Philadelphia Flyers s 3:4. Anaheim Ducks so po podaljšku s 3:2 premagali Phoenix Coyotes, New York Islanders pa so po rednem delu klonili proti New Jersey Devils z 1:2.