Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - ZDA - NBA

Oklahoma City - Houston
1
Najboljše moštvo severozahodne divizije se bo pomerilo proti drugemu najboljšemu moštvu jugozahodne divizije. Tekma zna seveda biti nadvse napeta, a gre Oklahomi trenutno bistveno bolje. Ekipa Kevina Duranta in Russlla Westbrooka poraza skorajda ne pozna, zato bodo rakete kljub odličnemu Jamesu Hardnu, sicer nekdanjemu igralcu Oklahome, zelo težko presenetile.

Košarka - ZDA - NBA

LA Lakers - Philadelphia
2
Jezerniki so brez pomoči Kobeja Bryanta očitno kos le redko kateremu nasprotniku. Tako so v noči na soboto izgubili tudi proti skromnemu Utahu, od katerega je v ligi slabši zgolj še Milwaukkee. Čeprav Philadelphia ni pretirano boljša, je nov poraz košarkarjev iz Los Angelesa več kot mogoč.

Nogomet - Portugalska - Ligaški pokal

Nacional - Benfica
2

Dobre predstave v jesenskem delu Benfico postavlja v vlogo favorita. Nacional bo sicer igral na domači zelenici, a mu to proti današnjemu nasprotniku verjetno ne bo v veliko pomoč Benfica je namreč dobila zadnje štiri od petih medsebojnih obračunov, eden pa se je končal z remije.

Nogomet - Škotska - 1.liga

Dunfermline - Glasgow Ran.
2
Čeprav gre za obračun med prvo in drugo ekipo na lestvici, Dunfermline prav velikih možnosti za zmago nima. Glasgow Rangers je v prvenstvu daleč najboljša ekipa in si je že po šestnajstih odigranih krogih nabral zajetno prednost enajstih točk. Poleg tega so Glasgowčani še brez poraza, povrhu vsega pa so do sedaj prejeli vsega pet golov.