PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Swansea-Manch City
2
City se dviga - zadnjih štirje krogi so prinesli 12 točk in drugo mesto na lestvici. Sicer je ta preview napisan še pred zadnjim krogom v nedeljo, ampak mislim, da se v teh dneh nima kaj bistvenega za spremeniti. Odsotnost Agüera očitno ni tak "blow", zato pričakujem zmago sinjemodrih tudi v Walesu, ki bi bila že peta zapovrstjo.

Nogomet - Anglija - Premier

Fulham-West Ham /dvostranska stava/
1
Napadalci so pri obeh klubih v zadnjem času zelo dobro razpoloženi, zato svetujem tudi stavo, da oboji zadanejo, še bolj pa mi je všeč to, da Fulham ne izgubi. Pri West Hamu se ubadajo z dolgim seznamom poškodovanih. Carroll, Downing, Petrić, Reid in Collins bodo bolniške kar lepo podaljšali v novo leto, pri Fulhamu pa bosta od ključnih manjkala Berbatov in Senderos, a imajo vsaj prednost domačega terena. Po tako grdem porazu v Hullu se bo nekaj enostavno moralo spremeniti.

Nogomet - Anglija - Premier

Crystal P.-Norwich /dvostranska stava/
2
Igra kanarčkov v soboto proti Unitedu veliko obeta in če bi predstavo ponovili danes, bi se jim lahko posrečilo iz Londona oditi s "polno vrečo". No, tudi igralci Palacea si po minimalnem porazu pri Cityu nimajo česa očitati, vendar imajo trenutno s sestavo moštva nekaj več težav kot Norwich, zato prednost (sicer rahlo) namenjam gostom.

Nogomet - Anglija - Premier

Arsenal-Cardiff/+1/
1
Pri Cardiffu se na veliko "pometa". Odstavljen je bil trener Mackey, navijači pa so besni na lastnika Tana. Vse skupaj na igralski kader seveda ne more dobro vplivati. Pri Arsenalu je vse v najlepšem redu, naslov prvaka je še zmeraj objektiven cilj za katerega bodo topničarji naredili vse, saj njihova konkurenca že nekaj časa ni bila tako ranljiva. Take tekme pa bo seveda do konca sezone nujno treba dobivati. Napoved: 4:0

Nogomet - Anglija - Championship

QPR-Doncaster
1
Še en "ocvirk" za na koncu. Na novega leta dan se bosta pomerila QPR in Doncaster s povsem drugačnimi aspiracijami v prvesntvu. Londončani se bodo očitno borili za neposreden vstop v Premier League, medtem ko Doncaste rbeži pred "rdečo cono". Pri gostih so upravičeno zaskrbljeni, saj sta se jim pred kratkim poškodovala napadalec Brown in branilec Quinn. Tole bi moral biti "zicer" dneva v Championshipu.