PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Tottenham-Stoke
1
Whelan, Wilson, Begović in Huth so priimki igralcev, ki sicer pri Stokeu začenjajo tekme, tokrat pa so bodisi poškodovani ali pa kaznovani. Tako imajo gostje na White Hart Laneu res minimalne možnosti za uspeh. Letos Stoke v gosteh pomni le eno zmago ter dva remija ob šestih porazih.

Nogomet - Anglija - Premier

Chelsea-Liverpool/1,5/
1 (=manj)
PRi domačih bo od ključnih manjkal le Ramires, Redsi oa te dni najbolj pogrešajo Gerrarda. Napovedujem, da bodo oboji začeli previdno, saj je tekma izjemnega pomena za nadaljevanje sezone. Stavil bi na remi, še bolj verjetno pa se mi zdi, da bo do polčasa padel največ gol.

Nogomet - Portugalska - Ligaški pokal

Sporting L.-Porto
1,0
Ligaški pokal, skupinski del pred polfinalom, naprej gre le ena ekipa! V skupini sta še Maritimo in Penafiel, kar nekako pomeni, da bo tule zmagovalec z eno nogo že med četverico najboljših v tem tekmovanju. Glede na to, da je portingu tole še edina šansa, poleg prvenstv seveda, da si letos priborijo kakšno lovoriko, bo trener Jardim gotovo začel z udarno zasedbo, medtem ko pri Portu napovedujejo malce premešano 11-erico, pa tudi počitnic so imeli 2 dni več.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Dallas/+6,5/-Philadelphia
1
S to stavo "lulam proti vetru", saj skoraj vse analize čez lužo govorijo o nedvomni zmagi Eaglesov, sam pa mislim, da Teksačani svoje kože ne bodo prodali tako poceni. Ok, manjka prvi podajalec Romo, ampak na takih pomembnih tekmah se je on ponavadi vedno podelal. Kavboji imajo nekaj izvrstnih tekačev in WR-jev, s katerimi je drugi QB Orton cel teden pridno uigraval formacije in mislim, da bo tale tekma vse prej kot enosmeren promet. Seveda, Eaglesi brez Reida so veliko bolj zanimiva in napadalna ekipa, kaj pa konsistentna? Čas bo povedal svoje...

Am. nogomet - ZDA - NFL

New Orleans-Tampa Bay
1
Za konec pa še en "fiks", ki ga lahko prilepite zraven k paroma, če iščete par za dopolnit kombinacijo. Saintsi nujno potrebujejo zmago za čim boljše izhodišče v končnici, medtem ko so Bucsi po odhodu Freemana začeli le še odštevati dneve do naslednjega drafta, kjer bodo imeli dobro izhodišče, da malce pojačajoobrambo.