PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija – Premier

Manch City - Crystal P.
1
City je v zadnjem času storil velik korak k naslovu prvaka, saj je premagal vodilni ekipi, Arsenal in Liverpool, kar mu je omogočilo, da je povsem izničil zaostanek in le še vprašanje časa je,  kdaj se bo prvi favorit prvenstva zavihtel na prvi mesto. Glede na dosedanje odlične predstave Cityja na Etihadu, se Crystal Palaceu ne piše nič dobrega, že remi pa bi bil veliko presenečenje.

Nogomet - Turčija - 1.liga

Kayseri Erciyesspo-Galatasaray
2

Galatasaray po obupnem začetku sezone počasi stvari postavlja na pravo mesto, saj se je v ligi prvakov preko Juventusa uvrstil v osmino finala, v turškem prvenstvu pa je z nizom dobrih rezultatov prilezel že do tretjega mesta, za drugim pa zaostaja le točko. Na tokratnem gostovanju pri predzadnji ekipi lige za moštvo Roberta Mancinija znova v poštev pridejo le vse tri točke.

 

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Union Olimpija-MZT Skopje
1

Košarkarji Olimpije so v zadnjem času precej dvignili formo in končno igrajo, kot se je od njih že prej pričakovalo, zato so doma favoriti proti vsem moštvom lige Aba, razen največjih favoritov za končni naslov. MZT ne spada med slednje, zato se lahko zmaji optimistično podajo v tekmo, na zadnji tekmi leta pa jih bo verjetno spodbujalo kar nekaj navijačev, ki jih ne bodo želeli razočarati. Čeprav so Makedonci po menjavi trenerja dosegli dve zmagi, bodo v Stožicah še vedno potrebovali zelo dober večer za nov uspeh.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Crvena zvezda - Široki Brijeg
1

Crvena zvezda povsem zasluženo zaseda prvo mesto v ligi Aba, tam pa bo skoraj zagotovo ostala tudi po današnjih tekmah, saj bi bila gostujoča zmaga skromnega Širokega prava senzacija. Razlika med moštvoma je pač prevelika, evroligaš pa bo zlahka prišel do 11 zmage v 14 krogih.