Dražbena hiša Boneham je na decembrsko dražbo avtomobilov, med njimi je bila večina britanskih klasičnih ali evropskih športnih avtomobilov iz šestdesetih in sedemdesetih let prejšnjega stoletja, uvrstila tudi dragulj za zbiralce. Benettonov dirkalnik z motorjem Ford-Cosworth so prodali za 617.500 funtov (približno 744.000 evrov). Za zdaj še ni znano, kdo je novi srečni lastnik dirkalnika, ki pa bo moral plačati še davčne obveznosti.

Schumacher je s tem dirkalnikom pred 19 leti dobil dirki v San Marinu in Imoli, prav slednja pa je močno zaznamovala zgodovino formule 1, saj se je na njej smrtno ponesrečil Brazilec Ayrton Senna.

S potekom dražbe so bili zadovoljni tudi pri hiši Boneham, saj je dirkalnik prinesel še nekaj več, kot so pričakovali, predvidevali so, da bodo zanj iztržili približno 600.000 funtov. "Za razliko od številnih podobnih dirkalnikov je ta v odličnem stanju, popolnoma delujoč in praktično kadarkoli nared, da ga spustite na stezo," je ob prodaji Benettona dejal James Knight, predstavnik dražbene hiše, zadolžen za avtomobilski sektor.