PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch City-Liverpool/2,5/
2
Liverpool ima v gosteh velike težave, saj so na zadnjih petih tekmah zabeležili le dve zmagi, City pa na Etihadu zelo redko oddaja točke. Edina stvar, ki me pri stavi na zmago domačih skrbi je to, da bodo sinje-modri pogrešali Kuna Agüera, zato sem se raje odločil za "over". Statistika pravi naslednje: Manchester City v povprečju zadane 4,18 gola na tekmo, Liverpool pa 3.59. Vsaj sodeč po tem imamo stavo dneva!

Nogomet - Anglija - Premier

West Ham-Arsenal
2
Lepa priložnost za topničarje, da se ponovno zavihtijo na vrh razpredelnice, če seveda Poolu v Manchestru ne bi uspelo zmagati (v kar pa osebno ne verjamem). Pri domačih je cel kup poškodovanih ključnih igralcev, Arsenal pa bi si po slabi seriji končno moral opomoči. Upam, da je zdravniški službi uspelo "zakrpati" Arteto, saj je Özilu v veliko pomoč pri organiziranju napadov.

Nogomet - Anglija - Premier

Hull-Manch Utd
1,0
Ne vem zakaj tako podcenjevanje Hulla, ko pa doma vselej nudijo dostojen odpor tudi velikim, United pa ima daaaaleč najslabšo sezono zadnjih let. Tokrat bo najverjetneje manjkal Wellbeck, na klopi pa se mu utegne pridružiti edini "ziheraš" v Manchestrovi obrambi, Nemanja Vidić. Le zakaj ne bi Koren&druščina tule vzeli vsaj točke? (Doma imajo letos le en poraz!)

Nogomet - Anglija - Premier

Everton-Sunderland
1
Dejansko mi je še najbolj všeč na Boxing day tole! Everton je letos doma še brez poraza, medtem ko je Sunderland v obupni formi in so hkrati tudi najslabše moštvo na gostovanjih. Izguba Fellainija se za moštvo iz Liverpoola bistveno ne pozna, saj so pojačali napad (Lukaku, Deloufeu) ter vzvezno vrsto dodali izkušenega Barrya, še naprej se dokazujeta Coleman in Baines (ki bo tokrat na tribuni). Sunderland bo danes brez prvega vratarja Westwooda in branilcev Cuellarja ter Browna. Mislim, da je tole res en "no-brainer", zmaga bi morala ostati doma (9/10). Za pogumnejše pa seveda predlagam stavo na Everton s hendikepom, ki se plača s solidnih 1.88!

Tenis - Ekshibicija - Abu Dhabi

Ferrer D.-Wawrinka S.
2
Ferrer si je v zadnjih dneh nekoliko načel kredibilnost, ko je izjavil, da se ob trenutni konkurenci nikdar  v karieri ne vidi kot zmagovalca Grand Slam turnirja. Njegovim nasprotnikom je ta verbalni "lapsus" gotovo prišel na ušesa in osebno mislim, da bo Ferrer leto 2014 končal izven TOP10. Za Wawrinko je doslej najboljša sezona, delo pod trenerjem Magnusom Normanom je obrodilo sadove predvsem kar se tiče mentalne plati in na začetku sezone Švicarja pričakujem v zelo dobri formi. V medsebojnih dvobojih sicer s Ferrerjem izgublja 5-7 (na betonu 2-2), v Londonu prejšnji mesec pa je dvoboj dobil Stan in mislim, da bo tudi tokrat k mreži pritekel kot zmagovalec. Ker gre za revijalno tekmo odsvetujem pretiravanje z vložkom.