PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Arsenal - Chelsea
1,0
Arsenal je po remiju in dveh porazih zdrsnil z vrha lestvice na drugo oziroma tretje mesto, na prvo mesto pa se je povzpel Liverpool, ki ima sedaj točko več. Priložnost za vrnitev na čelo angleškega prvenstva bodo imeli topničarji sicer že danes, vendar bodo imeli pri tem vse prej kot lahko delo. Nasproti jim bo stal neugodni Chelsea, ki sicer ne igra pretirano prepričljivo, a vseeno pridno nabira točke. Zaradi prednosti domačega terena so v rahli prednosti prav gotovo varovanci Arsena Wengerja, a ne glede na to lahko pričakujemo nadvse izenačen obračun londonskih tekmecev.


Košarka - Mednarodni - ABA liga

Crvena zvezda - Cibona
1
Obema velikanoma balkanske košarke gre v jadranski ligi dobro, saj Beograjčani zasedajo tretje mesto, medtem ko so Zagrebčani na solidnem petem mestu. Vloga favorita zagotovo pripada rdeče-belim, ki kažejo prepričljivejše predstave, medtem ko je Cibona ta hip v precej klavrni formi. Na zadnjih petih tekmah je namreč slavila zgolj enkrat.

Košarka - ZDA - NBA

Phoenix - LA Lakers
1
Phoenix v zadnjem času sploh ne igra slabo, za kar imata ogromno zaslug Goran Dragić in Eric Bledsoe. Na krilih branilskega para sonca igrajo bliskovito hitro košarko, kar zna jezernikom, ki povrhu ne morejo računati še na svojega prvega zvezdnika Kobeja Bryanta, povzročiti nemalo preglavic.

Košarka - ZDA - NBA

Brooklyn - Indiana
2
Indiana se je po dveh zaporednih porazih pobrala in nanizala dve zmagi. Uspeh se ji nasmiha tudi na gostovanju v New Yorku, saj Brooklyn ne blesti in mu težave povzročajo že sila povprečna moštva, kot so Detroit, Washington in Philadelphia.