PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Am. nogomet - ZDA - NFL

Carolina-New Orleans
2
O ne, to pa ne! Panthersi ne morejo biti favoriti, pa najsi v zadnjih tednih igrajo še tako dobro. Brees je veliko bolj izkušen QB od Newtona, New Orleans ima morda celo najboljšo tekaško linijo lige, Graham in Moore sta zdrava, skrbi me edino obramba. Tukajle računam na "bounce back" dejavnik in tesno zmago Saintsov.

Am. nogomet - ZDA - NFL

New York Jets-Cleveland
1
Odkar so Brownsi izgubili realne možnosti za končnico, je njihova igra nazadovala. Mislim da proti trdni Jets obrambi nimajo najboljših izgledov. Ta franšiza samo še čaka na nov draft.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Green Bay-Pittsburgh
1
Tukaj je pomembno samo nekaj - ali se bo Rodgers že vrnil? Če bo podajalec Green Baya nared, potem so Packersi "must take", drugače pa velja tekmo izpustiti...

Smučanje - Val dIsere - Veleslalom (Ž)

Zettel K.-Weirather T.
1
Tako kot vselej, bom tudi tokrat odigral na karto štartne številke. Zettlova se bo na progo podala kot peta, Weiratherjeva pa šele s štartno številko 18., tako da bodo razmere za Avstrijko vsaj malce boljše. Lani tu tekme ni bilo, je bila pa Zettlova v Courchevelu druga. Weiratherjevi veleslalom ni najbolj pri srcu, zato je prav v ospredju ne vidim.

Smučanje - Alta Badia - Veleslalom (M)

Miller B.-Svindal A.L.
2
Tukaj je razmak še večji. Svindal bo odprl tekmo, medtem ko Miller štarta šele 24. Aksel Lund ima prednost, če ne zaradi drugega, že zaradi evropskega snega, na katerem se je Miller vedno nekoliko slabše znašel.