Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Monaco - Valenciennes
1
Monaco kljub petim zaporednim zmagam še naprej lovi vodilni PSG, ki ima dve točki več. Morda bodo nogometaši iz kneževine svojega tekmeca ujeli že ta konec tedna. Monacu bo namreč nasproti stalo komaj osemnajsto moštvo prvenstva, ki povrhu ni zmagalo na zadnjih šestih tekmah.

Nogomet - Portugalska - 1.liga

Setubal – Benfica
2
Portugalsko prvenstvo je izjemno zanimivo, saj se bodo, vsaj tako kaže, za naslov borila kar tri moštva. Vodilni Sporting lovita Porto in Benfica, ki imata zgolj dve točki manj. Lizbonska Benfica je v letošnji sezoni zelo prepričljiva, saj je v prvenstvu izgubila le enkrat. Treh točk se lahko bržčas nadeja tudi na gostovanju pri Setubalu. Domačini v zadnjem času sicer ne igrajo slabo, vendar je trenutna forma in kakovost vseeno na strani Benfice.

Košarka - ZDA - NBA

Indiana - Houston
1,0
Indiani je forma nekoliko padla, saj je izgubila zadnji dve srečanji. Kljub temu proti Houstonu velja za favorita, saj rakete še naprej igrajo po načelu toplo-hladno. Tekma bo vsekakor zaimimiva in bržkone tudi sila izenačena.

Košarka - ZDA - NBA

Miami - Sacramento
1
Miami počasi stopnjuje svojo formo, kar je dokazal tudi na tekmi proti letos izjemno močni Indiani. Vročica ima sicer za sabo tri zaporedne zmage, nov uspeh pa se jim nasmiha tudi proti nadvse skromnemu Sacramentu.