PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - Pokal

Valencia-Gimnastic/1,5/
1 (=manj)
Zelo težka tekma za netopirje, potem ko so imeli pred dnevi težek obračun na Calderonu in izgubili z 0:3. Letošnja Valencija je en izmed slabših kolektivov tega kluba v zadnjih 15 letih, nocoj jim bo zaradi kazni manjkal še njihov najboljši igralec Jonas, Nastic pa bo na Mestalli gotovo zelo motiviran in bi znal zadržati nalete vsaj v prvem polčasu. Ne pozabimo, pokalna tekmovanja so poligon za presenečenja.

Nogomet - Španija - Pokal

Athletic Bilbao-Celta Vigo /2,5/
2 (=več)
Tole bi utegnila biti sladica večera, saj bodo najbrž oboji napadli na vso silo. Celta ima iz prve tekme prednost zadetka in če jim uspe zadeti še nocoj, potem Bilbao potrebuje tri zadetke za napredovanje. Baskom tekmovanje ogromno pomeni, zato bodo verjetno nastopili z udarno zasedbo, medtem ko bo Luis Enrique verjetno naredil nekaj sprememb. Ampak njegovi fantje so konkurenčni, tako da bo boj za napredovanje srdit. Priporočam ogled tekme, pestro bo!

Nogomet - Španija - Pokal

Espanyol-Real Jaen/+1/
1
Espanyol bi zmagovalca tega duela gladko lahko odločil že na prvi tekmi, pa so bili preveč površni in drugoligašu pri obeh vodstvih dovolili vrnitev. V Jaenu je bilo 2:2, tokra tpa od Valverdejevih varovancev lahko upravičeno pričakujemo malo več zavzetosti in relativno gladko zmago ter napredovanje. No, velja pa razmisliti tudi o stavi, da oboji zadanejo. Jaen namreč na zadnjih 15-tih tekmah le dvakrat ni našel poti do nasprotnikove mreže. Kvota ni slaba...

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Efes Pilsen-Real Madrid
2
Kar v redu "kombo" material. Kvota na domače sicer nekoliko raste, ker je Real tako ali tako že prvi v skupini, ampak španski klub ima svoje motive - lovijo rekord iz sezone 1960/61, ko so takrat igralci kraljevega kluba dosegli kar 23 zaporednih zmag, letošnja ekipa pa je vsaj za zdaj pri številki 20. V Madridu je bilo 103:57, tokrat pa bo poraz Turkov bržkone znosnejši. Recimo +8 za Real.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Bamberg-Žalgiris
1
Žalgiris je v vsakem primeru naprej, če zmaga ali pa izgubi za manj kot 11 točk, zato so stavnice že pohiteli z nižanjem kvot na Brose Baskets. Za nameček pri gostih manjka vitalni del ekipe Pocius.