PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Milan-Roma /dvostranska stava/
2
Da vas trenutna igra Milana navdušuje, morate biti res najbolj skrajno zagrizen njihov navijač. Nič čudnega, ko pa imajo rossoneri toliko odsotnih posameznikov. Za nocoj je v kombinacijah za nastop sicer El-Shaahrawy, a tudi v primeru nastopa ne bo 100% pripravljen, poznati pa  bi se utegnila tudi odsotnost Abateja. Roma letos še ne pozna poraza, zato enostavno ne razumem, kako so lahko domači postavljeni v vlogo favoritov. Sicer bosta pri volkulji manjkala Pjanić in Balzaretti, toda klop Rome je dovolj "dolga", da tule izvlečejo vsaj remi in tako (vsaj) prinesejo denar nazaj.

Nogomet - Nizozemska - 2.liga

Jong PSV-Dordrecht
2
Domači trener ima včasih kar precej popolniti ekipo, saj mu je Cocu v zadnjem letu pobral skoraj vse andpovprečno nadarjene fante in jim namenil odgovornost v prvem moštvu PSV-ja. Dordrecht si želi zadržati prvo mesto, ki ga po koncu sezone neposredno pelje v Eredivisie. Za njihovega trenerja Harrya van den Hama na Nizozemskem že velja vedno večje zanimanje, saj zna moštvo dobro pripraviti tudi na gostovanja (5-3-2).

Košarka - Grčija - 1.liga

Kholossos Rhodes/+22/-Panathinaikos
1
Kolos in Panathinaikos sta kar prijateljska kluba, na kar nakazujejo tudi medsebojni rezultati, saj Pao otočanov na Rodos nikdar ni prišel "povozit", tudi ko je bil ta atenski klub material za evropski naslov, torej na svojem vrhuncu. Zmaga gre gostom, vendar pa ne verjamem, da bo razlika kaj višja od 15 točk.

Rokomet - Mednarodni - SP (v Srbiji)

Brazilija (ž)-Nizozemska (ž)
1
Stavnice so kar malo zmedene, saj so Brazilke presenetile s prvim mestom po predtekmovanju, Nizozemke pa so jih na zadnjih dveh medsebojnih obračunih obakrat premagale. Zato južnoameriška zasedba ni postavljena za še bolj izrazite favoritinje, toda ekipa, ki je premagala domačinke pred polno areno in nato ugnala še Dansko, ne more biti slaba. Tule bo šlo na tesno v korist Brazilije. Če bo hendikep previsok, bi morda veljalo razmisliti celo o stavi na Nizozemke (recimo +4)!

Am. nogomet - ZDA - NFL

Detroit-Baltimore
1
Če bodo Lionsi nocoj "tapravi", torej da bo Stafford metal "ok" in ima "Megatron" vsaj spodobno tekmo ter da svoje doda še Bush, potem se jim za zmago in en korak bližje končnici ni potrebno bati. Ravenski so letos na gostovanjih zabeležili samo eno zmago, sicer pa vselej izgubili in to preko ponujenega hendikepa.