Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Everton - Fulham
1
Everton ima za sabo zelo težek razpored, saj se je v zadnjih štirih krogih pomirili z Liverpoolom, Manchester Unitedom in Arsenalom. Varovanci Roberta Martineza so kljub temu ostali neporaženi in dokazali, da lahko v letošnji sezoni posežejo zelo visoko. Fulham, ki je na lestvici zgolj osemnajsti, zato ne bi smel predstavljati prevelike težave.

Nogomet - Francija - 1.liga

Guingamp - Monaco
2
Monaco je po manjši rezultatski krizi v začetku novembra znova v pravi fotmi. Za sabo ima štiri zaporedne zmage, na prvenstveni lestvici pa za dve točki zaostaja zgolj za PSG. Moštvo iz kneževine zaradi poškodbe resda ne bo moglo računati na svojo prvo violino Radamela Falcaa, vendar pa njegovi soigralci zagotovo premorejo dovolj kvalitete, da premagajo devetouvrščeni Guingamp.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Hoffenheim - Borussia (D)
0,2
Borussii v prvenstvu ne gre vse po načrtih, saj zaseda komaj tretje mesto, za vodilnim Bayernom pa zaostaja že za ne tako majhnih deset točk. Varovanci Jürgena Kloppa so še v sredo igrali v ligi prvakov, zatose  bo nekaterim igralcem še vedno poznala utrujenost. Hoffenheim, ki mu v zadnjem času sploh ne gre tako zelo slabo, bi utegnil presenetiti.

Nogomet - Španija - 1.liga

Barcelona - Villarreal
1
Po visoki zmagi proti Celticu bodo Katalonci zagotovo nekoliko samozavestnejši. Vendar pa četudi igrajo doma, jim proti Villarealu še zdaleč ne bo lahko. Rumena podmornica, ki je še lani igrala v drugi ligi, je s petim mestom v prvenstvu zagotovo največje in najprijetnejše presenečenje. Na zadnjih dveh tekmah na domačem igrišču je Villareal sicer vpisal remi, a to še zdaleč ne pomeni, da španskim prvakom ne bodo nevarni.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Krka - Union Olimpija
0
Dvoboji dveh najuspešnejših slovenskih klubov so bili vselej izenačeni in napeti. Nič drugače verjetno ne bo tokrat. Glede na zadnje rezultate bodo v vlogi favorita zagotovo Ljubljančani, a ne bo prav nič nenavadnega, če se bodo zmage veselili Novomeščani. Ti bodo lahko poleg pomoči navijačev računali tudi na Sanija Bečirovića, ki jih je okrepil sredi tedna.