PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Montpellier-St.Etienne
1
Že statistično bi moral Montpellier končno vknjižiti tri točke. Slasti zmage niso okusili že od začetka oktobra, zato je na čelo ekipe prišel nov trener Courbis, ki bi moral zadeve v slačilnici poživiti. Gostom manjka nekaj ključnih igralcev, zato pričakujem pobudo domačih.

Nogomet - Španija - 1.liga

Levante-Elche
0,2
Ne vem zakaj je Elche tukaj tako podcenjen, ko pa so izrazito pokazali, da se vsaj s povprečnimi ekipami La Lige lahko kosajo. Na tujem imajo bilanco 2-3-2, pri tem da so prvi dve tekmi izgubili takoj na začetku sezone. Še en lep pokazatelj, da ekipe in trenerja ob napredovanju ni potrebno zamenjati. Elche bo po mojem mnenju, vsaj letos, obstal med elito.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Budivelnik-Nanterre
2
Ponujati goste po taki kvoti je norost. Nanterre nujno potrebuje zmago ,medtem ko je Budivelnik že zdavnaj izločen, v celotnem sklopu prvega dela pa so zmagali le enkrat proti Partizanu, pa še to za las. Tej ekipi manjka konsistentnost in ne verjamem, da so nocoj Francozom sposobni zmešati štrene.

Rokomet - Mednarodni - SP (v Srbiji)

Kongo (ž)-Dominikanska Republika/+3/
1
Kvote na Afričanke padajo kot da je njihova zmaga čisti "zicer". Dejansko so v pripravljalnih tekmah pokazale več, pa tudi sicer afriški rokomet iz leta v leto napreduje in le vprašanje časa je, kdaj bo Angola dobila konkurenco. Tole bo Kongo verjetno dobil za kakšnih 5-10 golov..

Biatlon - Annecy-Le Grand Bornand - Štafeta (M)

Nemčija-Rusija
1
Rusi so na start postavili mladega Loginova, ki bi lahko oddelal zelo dober krog, lahko pa tudi hitro kaj pokvari, medtem ko Nemci prisegajo na trenutno najboljše može - Birnbacherja, Schemppa, Peifferja in Lesserja ter tako kandidirajo za zmagovalni oder. Napoved: Nemčija 3. in Rusija na 5. mestu.