Triindvajsetletnik je ustavil kar 38 strelov domačega moštva, dovolil pa le en gol, in to na svoji komaj četrti tekmi v ligi NHL. Na štirih tekmah je vpisal štiri zmage, dvakrat je ohranil mrežo nedotaknjeno, dobil pa je le tri zadetke.

"S tem, katera moštva sem premagal, se ne želim preveč obremenjevati. Želim si le, da bi bil čim bolj pripravljen, ko me pokličejo v ekipo ter dati vse od sebe in pomagati tem fantastičnim fantom k zmagi. Ob tem pa se poskušam tudi čim bolj zabavati," je dejal Jones.

Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar se tokrat ni vpisal med strelce ali podajalce Los Angelesa, v statistiko tekme pa je vknjižil en strel na nasprotni gol. Kopitar ostaja pri 27 točkah, devetih golih in 18 podajah.

Za peto zmago po vrsti in 21 v tej sezoni so gole za Kralje zabili Jeff Carter, Kyle Clifford in Drew Doughty, Mike Richards je bil podajalec pri dveh zadetkih, za Toronto je zadel Cody Franson. Kralji (46 točk, 21 zmag, 7 porazov) so na drugem mestu v pacifiški skupini, z dvema tekmama manj zaostajajo tri točke za vodilnim Anaheimom (49 točk, 22 zmag, 7 porazov). Kralji so v zahodni konferenci na tretjem mestu in zaostajajo pet točk za vodilnim moštvom Zahoda in lige Chicagom (51 točk, 23 zmag, 6 porazov). Na vrhu ligaške lestvice so kar tri moštva z Zahoda.

Chicago Blackhawks je ponoči s kar 7:2 odpravil Philadelphia Flyers, Anaheim Ducks pa je bil z 2:1 boljši od Minnesota Wild.

Los Angeles bo v noči na nedeljo gostoval pri Ottawi, nato pa v noči na ponedeljek sledi še gostovanje pri Chicagu.