Po utemeljitvi revije Forbes je Adam Sandler eden tistih igralcev, ki za svoje delo sicer prejmejo astronomske vsote denarja, filmi, v katerih igra, pa na koncu ne upravičijo začetnega denarnega vložka. Med njegova najslabša filma uvrščajo Jack & Jill in That’s My Boy. »Po naših ocenah je Sandler za vsak dolar, ki ga prejel za zadnje tri filme, ustvaril v povprečju 3,4 dolarja,« je zapisala Dorothy Pomerantz iz Forbsa.

Seznam je sicer eden tistih, ki vedno ne prikažejo realne slike Hollywooda. Zaradi razmerja, ki ga ocenjevalci gledajo, na seznam včasih pridejo tisti igralci, ki na njem ne bi smeli biti, poleg tega na njega uvrščajo igralce vseh zvrsti filmov. Forbes za seznam gleda filme zadnjih treh let, letos se je obdobje končalo s 1. junijem. To je bilo le nekaj tednov pred premiero filma Grown Ups 2, s katerim so po svetu zaslužili več kot 247 milijonov dolarjev, v njem pa sta nastopila tako Sandler kot Kevin James, ki se je prav tako znašel na lestvici.

Med deseterico so se uvrstili še Katherine Heigl, Reese Witherspoon, Nicholas Cage, Kevin James, Denzel Washington, Steve Carell, Jennifer Aniston, Matt Damon in Ryan Reynolds.