Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Marseille - Borussia (D)
2
Dortmund bo za uvrstitev v osmino finala trepetal vse do konca, saj se za drugo mesto bori z Napolijem, s katerim imata enako število točk. Popolnoma jasno je, da bodo Nemci nocoj zaigrali na vso moč, medtem ko prav veliko od domačega moštva ne gre za pričakovati. Marseille je namreč že zdavnaj izgubil vse možnosti za nadaljevanje tekmovanja in sploh še nima osvojene točke.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Atletico(M) - Porto
0

Letos izvrstni Atletico si je osmino finala že zagotovil, kar pa ne velja za Porto. Portugalci so s petimi točkami na tretjem mestu v skupni, vendar za drugouvrščenim Zenitom zaostajajo le za točko. Porto bo danes igral na vse ali nič, medtem ko se pri domačinih zna zgoditi, da bo trener Diego Simeone odpočil nekatere nosilce in priložnost ponudil rezervistom.Košarka - ZDA - NBA

Boston - LA Clippers
2
Za Clippers bo to že peto zaporedno gostovanje. Zadnjo tekmo proti Philadelphii so dobili, danes pa jih bržčas čaka nekoliko težje delo, saj se Boston, ki je sezono začel nekoliko slabše, počasi pobira. Vseeno je kvaliteta na strani gostov iz Los Angelesa, zato jim v dvoboju tudi pripada vloga favorita.

Košarka - ZDA - NBA

Milwaukee - San Antonio
2
Forma košarkarjev iz San Antonia v zadnjem času zelo niha, saj ne igrajo tako prepričljivo kot v uvodu sezone. Kljub temu se na današnji tekmi od njih pričakuje zmago, saj je Milwaukee z zgolj petimi zmagami in kar 16 porazi eno najslabših moštev v ligi.

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Union Olimpija - Ulm
1
Olimpijo danes čaka izjemno težka naloga, saj se bo pomerila proti vodilnemu moštvu v skupini. Ulm je v odlični formi in ima za sabo šest zaporednih zmag. A svojo formo so v zadnjih tednih močno dvignili tudi Ljubljančani. Prva tekma med ekipama se je končala z zmago Ulma za tri točke, ob pomoči domačih navijačev pa bi se lahko danes uspeha veselili domači zmaji.