PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Bayern (M)-Manch City/2,5/
2
Po svoji stari navadi bom tokrat stavil na gole, ko tekma nima nekega večjega tekmovalnega naboja. Bayern je (99%) prvi, City pa drugi in verjamem, da bosta trenerja zaukazala napadalen nogomet, privlačen za evropsko nogometno občestvo. Oba gol in več kot 2,5 zadetka.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Benfica-PSG
1
Benfico zmaga pelje v drugi del tekmovanja, če bo seveda Olympiakos "kisnil" proti Anderlechtu. Portugalci bodo torej visoko motivirani, medtem ko Parižani na obisk prihajajo brez Ibrahimovica, Alexa in Thiaga Silve. Dovolj zgovoren podatek o tem, kako resno jemljejo ta obračun...

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Olympiakos-Anderlecht/+1/
1
Tole se navezuje na prejšnjo stavo in sicer, da mora tudi Oly tekmo nujno dobiti, če želijo prezimiti v Ligi prvakov. Od Belgijcev imajo bolj kakovostno ekipo, motivacija gostov je na dnu, saj trener vsako tekmo nekaj menja, danes pa se poraz (če že ne zaradi drugega) zdi neizbežen, saj so gostovanja v Pireju de facto vedno težka. Pri Anderlechtu zaradi kartonov manjka mladi napadalec Bruno.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

FC Kobenhavn-Real (M)
1,0
Real si je pred zadnjim krogom že zagotovil prvo mesto in jim tale izlet na mrzli sever ni čisto nič po godu. Tako bodo danes verjetno priložnost dobili fantje s klopi, kar pa bi se znalo kar krepko poznati na rezultatu, saj domači še zmeraj potihem računajo vsaj na preboj v Ligo Evropa.

Hokej - Finska - SM-Liga

Karpat-Lukko R.
1
Še en soliden "kombo" material. Kärpät je letos najmočnejši finski klub, doma imajo od 15-tih tekem 12 zmag, od zadnjih desetih tekem so denimo le enkrat izgubili. Tudi Luuko iz Raume je v dobri formi, so jih pa "hermelini" letos že dvakrat zelo gladko premagali in glede na to, da nekih pomembnih odsotnosti nocoj nimajo, pričakujem še eno zmago.