Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - 2. Liga

Kaiserslautern - Fortuna Dusseld
1

Bolj ali manj je jasno, da se bodo za napredovanje v 1. bundesligo do konca sezone borili Köln, Greuther Fürth in Kaiserslautern, ki že počasi bežijo zasledovalcem. Domači si nikakor ne smejo privoščiti izgube točk proti skromni Foruni, ki jo čaka še hud boj za obstanek, zato lahko pričakujemo, da bodo dovolj motivirani, da pridejo do še ene, verjetno kar prepričljive zmage. (7/10)

Nogomet - Danska - 1.liga

Aalborg - Viborg
1

Aalborg se z Mitdtyllandom in Kopenhagnom bori za naslov prvaka in mesti, ki vodita v ligo prvakov, danes pa je gotovo favorit za vse tri točke, ko gosti Viborg, ki spada v skupino izenačenih moštev na sredini lestvice, ki si ni še niti zagotovili obstanka, saj ima pred predzadnjim mestom le dve točki prednosti. Viborg je na zadnjih štirih tekmah osvojil le točko, kar je slaba popotnica pred gostovanjem pri Aalborgu, ki bo serijo neporaženosti verjetno podaljšal na sedem tekem. (5/10)

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Zadar - Hajduk
0, 2

Hajduk mora zmagati, če želi zadržati stik z Dinamom, po remiju Rijeke pa se lahko nevarnemu tekmecu danes oddalji za pet točk. Splitčani bodo po nedavnem debaklu v pokalu, ko jih je Dinamo povozil s 5:0, danes poskušali oprati svoje ime in proti skromnemu Zadru, ki je na zadnjih petih tekmah zmogel le en remi, priti do treh točk za mir v Splitu. (8/10)

Hokej - ZDA – NHL

Anaheim - NY Islanders
1

Anaheim je spodbudno začel sezono in po dobri tretjini rednega dela kroji vrh zahodne konference. Na zadnjih petih tekmah so racmani vselej prišli vsaj do točke, čeprav so igrali z najmočnejšimi moštvi v ligi. Nocoj pa gostijo enega od najlažjih možnih nasprotnikov, ki zmage ne pozna že osem tekem, na zadnjih dveh tekmah pa je v gosteh gladko izgubil proti Los Angelesu (0:3) in St. Louisu (1:5), zato Anaheimu dobro kaže, da bi utegnil priti do novih dveh točk. (7/10)