PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Arsenal - Everton
1,0
Everton bo za topničarje še kako zahteven nasprotnik, saj mu gre odlično in je v prejšnjem krogu v gosteh premagal Manchester United. A roko na srce rdeči vragi ravno ne blestijo, saj je bil včeraj od njih boljši tudi Newcastle. Dvoboj bo zagotovo postregel z izvrstnim nogometom, v prednosti pa je seveda še vedno vodilno moštvo premiershipa.

Nogomet - Francija - 1.liga

Monaco-Ajaccio
1
Monačani so se po krajši seriji neuspehov uspeli pobrati in so slavili na zadnjih treh tekmah. Uspešen niz bi morali skoraj zagotovo nadaljevati tudi proti tokratnemu tekmecu. Ajaccio ima v prvenstvu namreč le eno zmag, z devetimi osvojenimi točkami pa zaseda predzadnje mesto.

Nogomet - Španija - Pokal

Real Jaen - Espanyol
2
Espanyol, ki v prvenstvu zaseda solidno deseto mesto, je na današnji tekmi zagotovo favorit. V pokalu mu bo namreč nasproti stal Real Jaen, ki v drugi ligi zaseda skromno 15. mesto, povrh pa je zadnji dve tekmi izgubil.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Rijeka - Istra 1961
1
Rijeka še naprej ostaja resen kandidat za naslov hrvaškega prvaka. Z današnjo zmago bi se izenačili na drugem mestu s Hajdukom, medtem ko je zaostanek za vodilnim Dinamom že nekoliko večji in znaša štiri točke. Rečane danes ne čaka lahka naloga, saj se bodo pomerili proti neugodni Istri, ki je dobila zadnje tri tekme. Vendar pa je domače moštvo na svojem stadionu v letošnji sezoni skoraj nepremagljivo, zato lahko upravičeno upa na nove tri točke.

Košarka - ZDA - NBA

Houston - Orlando
1
Od Houstona bi se pričakovalo, da bo v ligi nastopal prepričljivejše, a se mora ekipa očitno še vedno uigrati. Vseeno proti Orlandu ne bi smeli imeti težav. Košarkarji s Floride so izgubili zadnja štiri srečanja in veljajo za eno najslabših moštev lige.