PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Južnoameriški pokal

Ponte Preta-Lanus /dvostranska stava/
2
Dvoboj Davida proti Goljatu. Ponte Preta je v domačem tekmovanju celo izpadla iz prve lige, medtem ko je Lanus trenutno med top3 najmočnejšimi argentinskimi klubi. Tekma bo odigrana na nevtralnem terenu, saj je stadion brazilske ekipe premajhen. Glede na igralski kader in formo je tole čista dvojka, vendar pa verjamem, da se bodo igralci Ponte Prete zelo potrduili, saj je za kar precej njihovih igralcev tole verjetno tekma kariere. Zato bom poskusil z varnejšo (dvostransko) stavo, da se vložek v primeru remija pač povrne.

Nogomet - Anglija - Premier

Liverpool-Norwich/+1/
1
Po dveh krogih suše si Redsi še kako želijo zmage in mislim, da jim bo to danes uspelo relativno zlahka. Norwich je v gosteh bolj ubog, Liverpool pa je v tej sezoni na Anfieldu dobil 5 od šestih tekem. Rodgersa z optimizmom lahko navdaja tudi dejstvo, da bo imel spet na razpolago Asparsa, Coutinha in predvsem branilca Aggerja, ki bo zadaj "čistil". 

Nogomet - Italija - Pokal

Atalanta-Sassuolo Calcio/+1/
2
V Bergamu pokalu menda ne posvečajo prav veliko pozornosti, na kar nakazuje tudi najava današnje ekipe za tekmo proti Sassuolu, v kateri bo sedem mladincev, od tega dva debitanta v A ekipi. Tudi pri ekipi našega Jasmina Kurtiča bo trener naredil nekaj sprememb, vendar pa je njegova ekipa ujela prvoligaški ritem, saj že pet tekem zapored ne poznajo poraza. Pred nekaj dnevi so Atalanto v prvenstvu premagali z 2:0!

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Budučnost-Nizhny Novgorod
2
Zelo mamljiva kvota glede na to, da ima Nižni Novgorod statistično gledano eno izmed najboljših obramb tekmovanja, Budućnost pa je praktično že zapravila vse možnosti za napredovanje. V Rusiji je bilo +21 za Brezca in soigralce, nocoj pa bo tekma pač samo malo bolj tesna. Rusi se s PAOK-om borijo za prvo mesto in boljše izhodišče v nadaljevanju.

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Valencia-Union Olimpija/+8,5/
1
Mislim, da Španci s tem ponujenim hendikepom ne bi smeli imeti težav in ga bodo verjetno "pojedli" že v prvem delu. Na zadnjih petih tekmah so štirikrat slavili (tesen poraz z Ulmom), dvakrat celo zelo izdatno. Imajo večjo kakovost kadra, širšo klop in boljše strokovno vodenje. Če že domač teren zanemarimo...