PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Lazio - Napoli
0,2

Lazio je po slabem uvodu v sezono naposled le uspel zaigrati nekoliko bolje in je zadnje štiri tekme neporažen. Medtem se z manjšo krizo spopadajo pri Napoliju, saj so praznih rok ostali na zadnjih treh tekmah. A pri tem je treba upoštevati, da Neapeljčani niso imeli lahkega sporeda. Lahko jim ne bo niti na težkem gostovanju v Rimu, kjer bodo skušali prekiniti negativen niz.

Košarka - ZDA - NBA

Portland - Indiana
2
Gre za derbi večera, saj se bosta med sabo pomerili prva in tretja najuspešnejša ekipa lige. Indiana se trenutno zdi nepremagljiva, saj je na 17 tekmah izgubila le enkrat. Slabo ne gre niti Portlandu, ki je pretekli teden nekoliko nenadejano izgubil proti Phoenixu, kar pa je bil šele tretji poraz ekipe v sezoni. Čeprav igrajo v gosteh, so v rahli prednosti košarkarji Indiane, ki nizajo zares izvrstne predstave.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio - Atlanta
1
San Antonio ima po sedemnajstih tekmah enak izkupiček kot POrtland in Miami, saj je izgubil le trikrat. Dva poraza je zabeležil pretekli teden, ko sta bili boljši moštvi Houstona in Oklahome. Razlogov za zaskrbljenost pri ostrogah vseeno ne bi smelo biti. To velja še toliko bolj, ker se bodo pomerile proti Atlanti, ki je izgubila zadnje štiri od petih tekem.

Hokej - Rusija - KHL

Metallurg Novokuz. - Medveščak
1
Medveščak v gosteh ne blest, saj je na tujem ledu uspel zmagati zgolj dvakrat. Zagrebčani so lahko tokrat nekoliko bolj optimistični. NAsproti jim bo namreč stalo najslabše moštvo lige Metallurg. Pri slednjemu so lahko v zadnjih dnevih nekoliko bolj zadovoljni, saj so zadnji dve tekmi dobili. Še posebej odmevna je bila zmaga proti Kazanu, ki spada med najboljše ekipe v KHL.