PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Am. nogomet - ZDA - NFL

Indianapolis Colts-Tennessee
1
Ob neresnih Jagsih in, brez Fosterja, povsem neprepoznavnih Texansih, je tole srečanje v bistvu nekakšen trenutek resnice, kdo si iz divizije zasluži končnico. Verjamem v Lucka in njegove Coltse, da ne bodo ponovili še ene anemične predstave, kot prejšnji teden v Arizoni. Dva tedna nazaj so Titanse premagali na njihovem terenu, danes pa bodo še malce bolj prepričljivo storili še doma. Imajo precej bolj inovativnega podajalca, približno enako dobre lovilce  in za razred boljšo obrambo. Edino, kar lahko danes reši Tennessee je fenomenalen dan tekača Chrisa Johnsona.

Nogomet - Italija - 1.liga

Catania-Milan
1,0
Ne vem, ali so lahko težave milanskega kluba sploh lahko še večje. Moštvo sem imel minuli konec tedna čast gledati v živo in vse ka rlahko rečem je OBUP! Sicer so ves čas napadali, venda ručinkovitost in predvsem zainteresiranost je pri glavnih akterjih spredaj porazna, v obrambi pa bosta tokrat manjkala še Abate (edini, ki je bil proti Genoi delavec) ter Zapata. Mislim, da bodo Siciljani tule izvlekli vsaj točko.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Partizan-Union Olimpija/+7,5/
1
Ker sam tekmovanju Evropokal namenjam zelo majhen tekmovalni naboj, me visoka zmaga te Olimpije nad Asvelom niti ne čudi. Partizan, tudi z vsemi odsotnostmi, je od letošnje izvedbe zmajev še vedno za razred boljši in mislim, da našemu predstavniku danes poraz z dvoštevilsko razliko ne uide.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Kansas City-Denver/48,5/
2
Dva napada, ki sta se v dosedanjem poteku lige najbolj izkazala. Manningovi Broncosi na skoraj vsaki tekmi presežejo 30 točk, tudi Chiefsi pa imajo z odličnim tekačem Charlesom tudi kapaciteto, da tole tekmo odpeljejo v "over". Pred dvema tednoma so skupaj zbrali 44 točk, danes pa pričakujem malo bolj razpoložena napada.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Carolina-Tampa Bay
1
Če vam slučajno manjka še en par za dopolnitev lističa, je tole kar primeren izbor. Panthersi se borijo za prvo mesto v diviziji in neposredno uvrstitev v končnico, Tampa pa je ob Jacksonvillu najslabša ekipa te sezone, saj jih je na cedilu pustil podajalec Freeman. Fiks!