PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Lyon-Betis /dvostranska stava/
1
Pepe Mel evropskega tekmovanja očitno ne jemlje čisto resno. Drugače si namreč ne znam razlagati dejstva, da je doma pustil štiri igralce iz udarne enajsterice, poleg tega je poškodovan branilec Perquis. Lyon se bo pred domačimi gledalci želel utrditi na prvem mestu in mislim, da jim zmaga danes ne uide.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Rapid-Thun
1
Še ena stava na domače. Rapid med sezono ni dodajal prav veliko igralcev, saj so se odločili za pomlajevanje in zadeli v polno. Mladi avstrijski reprezentant Schaub blesti, Petsos je soliden "box to box" igralec in sem skoraj prepričan, da se bodo tekmecu oddolžili za poraz v prvem delu tekmovanja. Rapid je trenutno v Avstriji edini klub, ki lahko konkurira Salzburgu, tule bodo 3 točke ostale doma.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Rubin Kazan-Maribor/2,5/
1
V Kazanu bo danes snežilo pri 6-tih stopinjah pod ničlo, kar razmere za igranje nogometa dela skoraj neregularne. Glede na to, da Rubin za uvrstitev naprej potrebuje le točko, Mariborčani pa so v napadu prikrajšani za Mendya in verjetno tudi Tavaresa, se nizek rezultat ponuja kar sam od sebe.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Ludogorets/+1/-PSV Eindh.
1
Mogoče malce pretiravam s temi stavami na domačine, toda tule se mi zdi bolgarski udeleženec Evropske lige krepko podcenjen. Bezjak in soigralci so v naletu, vodijo v domačem prvenstvu in so v "pole" poziciji za prvo mesto, verjetno bo nocoj dovolj že točka. Res nimam pojma, kako je lahko PSV favorit, ko pa so njihovi rezultati (vsaj v primerjavi z bližnjo preteklostjo) en sam obup. Odhod Mertensa, Lensa in Strootmana se preveč pozna, da bi ta ekipa letos v Evropi prišla globoko, doma pa konkurirala za vrh. Cocujevi mladci bodo za velike uspehe morali skupaj garati še vsaj eno sezono.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Detroit-Green Bay/+5,5/
1
Poglejmo si tekme GB-ja, potem ko se jim je poškodoval glavni podajalec Aaron Rodgers: domač poraz proti Chicagu, domač poraz proti Philadelphii, poraz na gostovanju pri Giantsih in domača zmaga (po podaljšku!) z Vikingsi, ki so jih denimo z Rodgersom dokaj gladko odpravili. Očitno ta ekipa brez njihovegas glavnega moža ni material za končnico, žal.